Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-

Άγριες Μέλισσες: Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά αφού η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. 

Την ψυχή θα μας βγάλει η Ουρανία μέχρι να πάρει την οριστική απόφαση…

Δείτε ακόμα Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Φαίνεται πως όλοι έχουν δεχτεί πως η Ουρανία θα φύγει για την Αμερική στο πλευρό του Άλκη. Ακόμη και ο Κυριάκος έχει πειστεί να την ακολουθήσει μαζί με το παιδί. Οι φίλες της είναι στο πλευρό της και η Δρόσω σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει την μπουτίκ της μετά από όλα αυτά που συνέβησαν με την ταινία του Δάκη.

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Άλκης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Παρόλα αυτά η Ουρανία ακόμη κάνει δεύτερες σκέψεις και αφήνει τον Άλκη στο περίμενε. Δεν ξέρει αν ο Άλκης είναι αυτός που θέλει να περάσει όλη της την ζωή στο πλάι του ενώ φοβάται πως όλα θα καταστραφούν και πάλι αφού δεν πέρασε και λίγα μέχρι και σήμερα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Κυριάκος-

Επίσης δεν της είναι εύκολο να αφήσει το Διαφάνι αφού είναι ο τόπος που έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Φοβάται ότι στην Αμερική θα αποτύχει και ότι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί. Ο Άλκης όμως γίνεται ανυπόμονος. Την πιέζει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ αφού και αυτός από πλευράς του θέλει να ξέρει που βρίσκονται.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

Η Ουρανία θα πρέπει σύντομα να πάρει μία απόφαση για το αν θα φύγει για Αμερική ή αν θα κάτσει στο Διαφάνι. Θα φέρει την ανατροπή η Ουρανία, αρνούμενη να τον ακολουθήσει στην Αμερική; Θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close