Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μυρσίνη ζητά συγχώρεση. 

Και στα σίριαλ και στην πραγματική ζωή, γιατί πρέπει να τα κάνεις όλα σκ@τα – συγγνώμη κιόλας – για να σκεφτείς μετά να ζητήσεις συγγνώμη;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε την Μυρσίνη και τον Δούκα να έχουν βάλει τον γιο τους Σέργιο σε έναν βάθρο και να τον καμαρώνουν, θεωρώντας πως ήταν ο μόνος άξιος γιος αυτής της οικογενείας. Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο γιος της ήταν βιαστής δεν μπορεί να το πιστέψει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Όμως η Αγορίτσα, έρχεται να της επιβεβαιώσει αυτά που λέγονται. Της είπε ότι δεν αποπειράθηκε να βιάσει μόνο την Δρόσω αλλά πως παλιότερα και μία άλλη κοπέλα από το διπλανό χωριό είχε προχωρήσει σε καταγγελία. Η Μυρσίνη και ο Δούκας νιώθουν να καταρρέουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Δεν μπορούν να καταλάβουν τι έκαναν τόσο λάθος με την ανατροφή του, για να βγει έτσι. Η Μυρσίνη ξεκινά να νιώθει τύψεις απέναντι στις αδερφές Σταμίρη. Όλα αυτά τα χρόνια τις αντιμετώπιζε με εχθρότητα. Μπήκε εμπόδιο στον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου και γενικότερα συμπεριφερόταν άδικα.

Δείτε ακόμα Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Ελένη-

Αποφασίζει λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να βρει την λύτρωση. Πηγαίνει από το σπίτι των Σταμίριδων και ζητάει να περάσει μέσα γιατί θέλει να μιλήσουν. Οι τρεις αδερφές περιμένουν εκεί και σοκάρονται από την παρουσία της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Όταν η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη για τον γιο της αλλά και για την άδικη συμπεριφορά που είχε απέναντί τους όλα αυτά τα χρόνια, οι αδερφές Σταμίρη, αρχικά δεν την πιστεύουν. Θεωρούν πως είναι ακόμη ένα τέχνασμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Η Μυρσίνη όμως ξεσπάει σε κλάματα. Με ένα κλάμα από αυτά, που δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου. Απλά τρέχουν. Τότε πια, δεν υπάρχει ίχνος καχυποψίας από μεριάς τους. Η Μυρσίνη βρίσκει την συγχώρεση από την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Όμως λίγο καιρό αργότερα ο Δούκας, φεύγει από την ζωή. Το βάρος των τύψεων για τον γιο της και την συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με τον χαμό του μόνου ανθρώπου που αγάπησε ποτέ στην ζωή της, την κάνουν να χάσει το μυαλό της και η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close