Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Αιμιλία-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού η Αιμιλία βασανίζεται από τον Ακύλα. 

Αχ ρε Ακύλα…ο μόνος λόγος που ανυπομονούμε να έρθει το φινάλε, είναι για να σε δούμε να τιμωρείσαι επιτέλους!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητά συγχώρεση

Ο Πέτρος και ο Ζάχος γνώριζαν ότι ο Ακύλας ακόμη και στην φυλακή είναι επικίνδυνος. Προσπαθούσαν να εμποδίσουν μία πιθανή απόδραση όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όταν ο Ακύλας έμαθε από την ίδια την Ζωή ότι η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί, αλλά του Φίλιππου έβαλε λυτούς και δεμένους για να καταφέρει να αποδράσει. Και το κατάφερε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Όταν στο Διαφάνι κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ακύλας απέδρασε, τρόμος επικράτησε παντού. Ξέρουν όλοι στο χωριό, πως ο Ακύλας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να κερδίσει αυτό που θέλει και τιμωρεί…πολύ αυστηρά αυτούς που τον πρόδωσαν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

“Συμπτωματικά” όταν ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή η Αιμιλία εξαφανίζεται. Η Ζωή καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει συμβεί και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ακύλας θέλει να τιμωρήσει την γυναίκα του για την προδοσία της, πονώντας αυτούς που αγαπάει και όχι την ίδια.

Δείτε ακόμα Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε συγκλονιστικές στιγμές. Ο Ακύλας, βασανίζει χωρίς έλεος την Αιμιλία, χωρίς αναγκαστικά να θέλει να αποσπάσει παραπάνω πληροφορίες. Ηδονίζεται από τον βασανισμό της και νιώθει πως την τιμωρεί με τον ίδιο τρόπο που τιμωρεί την Ζωή.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Η Ζωή προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την αδερφή της. Καταλήγει να λυγίζει μπροστά σε ένα παράλογο αίτημα του Ακύλα, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά, έτσι ώστε να γυρίσει η αδερφή της σώα στο σπίτι τους.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Αιμιλία-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close