Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε Δούκα, Ζάχο και Πέτρο να συμμαχούν.

Τί συμμαχία φωτιά είναι αυτή ρε παιδιά;;;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Ο Ακύλας μπορεί να φυλακίστηκε όμως δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην φυλακή. Καταφέρνει να αποδράσει και ο Ζάχος με τον Πέτρο, παρόλες τις προσπάθειές τους να κρατήσουν τον Ακύλα στην φυλακή, αποτυγχάνουν. Μετά το νέο ότι ο Ακύλας αποφυλακίστηκε όλο το Διαφάνι πανικοβάλλεται.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμα Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Γνωρίζουν, ότι ο Ακύλας θα θέλει εκδίκηση από όσους βοήθησαν στην σύλληψή του και ξέρουν, πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει. Ο Δούκας αποφασίζει να συμμαχήσει με τον Πέτρο και τον Ζάχο, έτσι ώστε να γλιτώσουν από την οργή του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Ο Ακύλας είναι οργισμένος και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχει κανέναν ηθικό δισταγμό, όταν θέλει να κερδίσει αυτό που θέλει. Έτσι ο Δούκας καταφέρνει με την βοήθεια του Ζάχου και του Πέτρου να πείσει τους κάτοικους στο Διαφάνι ότι μπορεί να τους σώσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-

Μπορεί στην αρχή οι κάτοικοι να έχουν τις αμφιβολίες τους όμως πολύ νωρίς αποφασίζουν να εμπιστευτούν τον Δούκα. Άλλωστε δεν έχουν κάποια άλλη λύση και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια του Ακύλα είναι ένας εξίσου ισχυρός άντρας. Θα τα καταφέρουν οι τρεις άντρες να εμποδίσουν τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close