Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τις σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ζάχος πέφτει νεκρός στην μάχη. 

Τελειώνει που τελειώνει η σειρά, γιατί πρέπει να πλαντάξουμε τελείως στο κλάμα;

Από τη στιγμή που ο Ακύλας συνελήφθη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος. Ένα τέλος όμως που θα βαφτεί με αίμα και δίψα για δικαίωση και λύτρωση.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς που αναμένεται να προβληθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου σύμφωνα με τις εξελίξεις από το περιοδικό myTV οι ιστορίες που άνοιξαν κλείνουν και κάθε ήρωας παίρνει το δρόμο του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητά συγχώρεση

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό και μία μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να βλάψει άλλον άνθρωπο. Ωστόσο η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής του Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Ο Ντουνιάς φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και για πρώτη φορά θα αντιδράσει έντονα στην παράνοια. του Ακύλα. Οι δύο άλλοτε, σύμμαχοι γίνονται εχθροί και έρχονται αντιμέτωποι σε μία σύγκρουση που θα έχει μόνο ένα νικητή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Άγριες Μέλισσες-Αιμιλία-

Ο Ντουνιάς σκοπεύει να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του ανεξέλεγκτου πια Ακύλα, όμως ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος έχουν στήσει μία μεγάλη και προσεκτική επιχείρηση προκειμένου να τους εντοπίσουν, να σώσουν τη γυναίκα και να συλλάβουν τον Ακύλα.

Όπως θα δούμε, όλοι θα ζήσουν αγωνιώδεις στιγμές δράσης που θα καθορίσουν τη ζωή τους. Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντουνιά και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία

Μία αιματηρή μάχη λαμβάνει χώρα και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουν όσα πρόκειται να συμβούν.

Ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να σταματήσουν την εκδικητική μανία του Μεγαρίτη. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους. Ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι από το μισός του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Όλοι ενημερώνονται για τα νέα και είναι σοκαρισμένοι. Θρηνούν τον άδικο χαμό του ενώ την ίδια ώρα η Ελένη με το Δούκα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση τα χωράφια του Γιώργη.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, εκεί πάλι οι λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα. Ωστόσο οι ώρες περνούν, η Ελένη είναι εξαφανισμένη και ο Λάμπρος την αναζητά με τρόμο μήπως της συνέβη κάτι.

Δείτε ακόμα Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Παράλληλα η Πηνελόπη καταφέρει να βρει πια την δικαίωση που ψάχνει μιας και μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Μελέτη και του Δούκα οδηγώντας έτσι την αστυνομία στη σύλληψή τους.

Από την άλλη ο Ακύλας βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Το Διαφάνι, είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με το θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close