Άγριες Μέλισσες: Σκηνές πάθους Πηνελόπης  – Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς Πηνελόπη και Μελέτης θα μας χαρίσουν σκηνές πάθους.

 Πηνελόπη ,Πηνελόπη από δω το πας από εκεί το πας γύρω από το Μελέτη είσαι. Παίρνει ελπίδες και αυτός… Που να ήξερε πως του ετοιμάζεις χουνέρι

Άγριες -Μέλισσες -Πηνελόπη-

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη θα μας χαρίσουν ξανά μοναδικές σκηνές, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Πηνελόπη, έχοντας φτάσει ένα βήμα πριν από τις φρικτές αποκαλύψεις σχετικά με τον Λούβαρη και τη δολοφονία του Αλέξη, αναζητά στοιχεία.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα Μαθαίνει πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Όλα οδηγούν τόσο στον Δούκα, όσο και στον Μελέτη. Για να καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια, η ηρωίδα μας αποφασίζει να κάνει ένα βήμα αρκετά ριψοκίνδυνο. Γνωρίζοντας πως είναι η “αδυναμία” του Ζωιτού, αναλαμβάνει δράση, για να φέρει ξανά την υπόθεση στην επιφάνεια.

Το πτώμα του Λούβαρη έχει βρεθεί, τα στοιχεία δείχνουν πως ο άνθρωπος αυτός πέθανε από σφαίρες και η ιστορία αυτή, αντί να λυθεί, περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Ο Μελέτης συνεχίζει να δρα εναντίον του Ακύλα, χωρίς να περιμένει αυτό που έρχεται στη συνέχεια…

Άγριες -Μέλισσες- Πηνελόπη – Μελέτης

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο

Η Πηνελόπη συνειδητοποιεί πως μόνον ο Μελέτης μπορεί να την οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλει, στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, για να τον φέρει ξανά στο πλευρό της, του στήνει μία αρκετά περίπλοκη παγίδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Πηνελόπη προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, κάνοντάς τον να μιλήσει. Εκείνος, παρασύρεται από τον μεγάλο του έρωτα για την κόρη του Δούκα και απολαμβάνει λίγες στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά της. Σταδιακά, το κουβάρι ξετυλίγεται, με την Πηνελόπη να τον “χτυπά” εκεί που πονάει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή Νικηφόρου στον Δούκα

Άγριες -Μέλισσες- Πηνελόπη – Μελέτης

Κατά αυτόν τον τρόπο παίρνει και την εκδίκησή της σύμφωνα με το youfly.com . Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης, όταν μάθει πως η αγαπημένη του τον χρησιμοποίησε για να στραφεί εναντίον του;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close