Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή  – Νικηφόρου στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενά επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς Νικηφόρος και Κωνσταντής δίνουν τελεσίγραφο στον Δούκα. 

  Έλεος βρε Δούκα μέσα στην πλεκτάνη είσαι πια .Η αλήθεια είναι πως είσαι πρηξάκιας οπότε το τελεσίγραφο είναι λογικό. Θα το φας το άκυρο Δούκααααα; Η θα τους κάνεις όλους να τρίβουν τα μάτια τους με την αλλαγή σου;

Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή – Νικηφόρου στον Δούκα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Σε νέες περιπέτειες θα μπλεχτούν για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντής μαζί με τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την φορά ο Δούκας θα είναι αυτός που θα τους προτείνει μια συνεργασία με στόχο να εξοντώσουν μαζί τον Ακύλα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο

Ο Δούκας ζητά την βοήθεια των παιδιών του

Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή – Νικηφόρου στον Δούκα

Ο Δούκας σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από τον Ακύλα που αφορά το αεροδρόμιο. Ο ίδιος θα του προτείνει να αναλάβει και επίσημα πλέον την αρχηγία του σχεδίου του αεροδρομίου με στόχο να καταφέρει να ξανά έρθει με το μέρος του και ο Δούκας παρόλο που γνωρίζει πως θα βρεθεί στο στόχαστρο του χωριού, δέχεται την πρόταση έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ένα σχέδιο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πάει Σασμό

Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή – Νικηφόρου στον Δούκα

Ο Δούκας ζητά την βοήθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή σύμφωνα με το youfly.com  με σκοπό να τον βοηθήσουν να στήσουν παγίδα στον Ακύλα, βάζοντας τέλος στα μεγαλεπήβολα σχέδια που κάνει για το αεροδρόμιο που θα καταστρέψουν τον κάμπο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close