Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης σοκάρει τη Ασημίνα με αυτή την αποκάλυψη

Συγκλονιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες ,αφού ο Μπάμπης θα αποκαλύψει στην Ασημίνα ένα μεγάλο μυστικό που αφορά την Δρόσω .

Ο Μπάμπης θα βρεθεί  ξανά στις επάλξεις. Είναι αλήθεια πως η Ασημίνα, είναι αρκετά αναστατωμένη τον τελευταίο καιρό με τον μικρό Σέργιο. Από την άλλη ο Μπάμπης θα αποκαλύψει στην Ασημίνα ένα μυστικό  που θα την ταράξει ακόμη περισσότερο. Εκτός αυτού αλώστε δεν θα λείψουν οι  συγκρούσεις γενικότερα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης σοκάρει τη Ασημίνα με αυτή την αποκάλυψη

Ο Καστανής θα είναι αυτή τη φορά αυτός που θα φέρει  τα πάνω κάτω στους Σεβαστούς και θα ακολουθήσει η Δρόσω με τη Ασημίνα που θα τσακωθούν άσχημα.

Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα το μυστικό της Δρόσως

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του ANT1 το Πρωινό ο Μπαμπης θα δει μαζί την  Δρόσω και  τον Κωνσταντή αλλά και τον μικρό Σέργιο και όπως είναι φυσικό θα τρέξει να το  πει στην Ασημίνα. Ο Κωνσταντής πήγε κρυφά τον Σέργιο στη Δρόσω και αυτό είναι κάτι που θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο την Ασημίνα αφού κάνει προσπάθειες να έρθει κοντά στη Δρόσω για χάρη του παιδιού της.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης σοκάρει τη Ασημίνα με αυτή την αποκάλυψη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το παιδί που θα ξαναδώσει ζωή στη Βιολέτα

Η Ασημίνα μαθαίνοντας όλα αυτά από τον Μπάμπη βγαίνει εκτός εαυτού. Τα λόγια που θα ακουστούν ανάμεσα στις δυο αδερφές θα είναι βαριά και τώρα είναι που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χάσμα  αναμεσά τους. Από την άλλη θα ξεσπάσει και ο Νικηφόρος όταν  πιάσει τον Κωνσταντή και τη Δρόσω μαζί. Δεν θα μπορέσει να δεχτεί πως η Δρόσω θα γίνει κυρία Σεβαστού. Ο καυγάς ανάμεσα στα δυο αδέρφια θα είναι μεγάλος και εμείς αναμένουμε να δούμε τι θα επακολουθήσει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

Close