Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Δάκη με Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα υπάρξει σύγκρουση Δάκη με Κωνσταντή.

Ζηλεύουμε Κωστάκη;;; Αμ όχι που δεν θα ζήλευες τέτοια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά η Δροσάραααα…

Η Δρόσω, παρακολουθώντας τα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, έχει μπει για τα καλά στον χώρο της υποκριτικής γυρίζοντας ήδη της πρώτες της σκηνές για μια νέα ταινία, με τον ενθουσιασμό και την χαρά να είναι πολύ μεγάλα για την ίδια καθώς ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

Για ποιο λόγο όμως ο Κωνσταντής θα έρθει σε ρήξη με τον σκηνοθέτη της αγαπημένης του, Δάκη στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες-Μέλισσες-Δάκης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Τρελός από την ζήλια ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες

Η νέα ασχολία της Δρόσως με τον κινηματογράφο θα την απασχολεί αρκετές ώρες από την καθημερινότητά της με αποτέλεσμα ο Κωνσταντής να γίνεται έξαλλος με αυτό καθώς δεν περνάει όσο χρόνο θέλει μαζί με την αγαπημένη του.

Ο Κωνσταντής εξ αρχής δεν είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα της νέας ασχολίας της Δρόσως που είναι το σινεμά καθώς είχε αρκετούς ενδοιασμούς αλλά και ενστάσεις. Η Δρόσω περνάει πολλές ώρες με τον Δάκη και ο Κωνσταντής ζηλεύει παράφορα αυτή την επαγγελματική τους σχέση σε σημείο που γίνεται ανυπόφορος.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Σε μια στιγμή έντονου θυμού αποφασίζει να συναντήσει τον Δάκη για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναμεσά τους και ο καυγάς που θα ακολουθήσει μεταξύ τους θα είναι μεγάλος. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα περάσει στην αντεπίθεση ο Δάκης σε όσα θα του πει ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες ή όχι;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close