Άγριες Μέλισσες: Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς Παγώνα και Τόλλιας  βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.  

Αχ βρε Θανασάκη μου τους έχεις ανατινάξει πια αυτούς τους γονείς σου ..Άντε να δούμε τι θα γίνει τώρα…

Σε μεγάλο σοκ θα βρεθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες η Παγώνα μαζί με τον Τόλλια. Ο λόγος είναι ο γιός τους, ο Θανασάκης, ο οποίος θα μπλέξει πολύ άσχημα. Τι θα συμβεί;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία έρχεται κοντά με τον νομάρχη

Άγριες Μέλισσες: Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Ο Θανασάκης τελικά είναι αυτός που πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο, η Ελένη, ο Πέτρος και οι υπόλοιποι που σχετίζονται με τις δολοφονίες.

Άγριες Μέλισσες: Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Ο νεαρός στοχοποιείται και μεταφέρεται εσπευσμένα στην φυλακή. Η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται πολύ γρήγορα. Ο Τόλιας μαζί με την Παγώνα μόλις το μαθαίνουν σοκάρονται και καταρρέουν. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως ο γιός τους έμπλεξε τόσο άσχημα και δεν ξέρουν τι να κάνουν για τον βοηθήσουν.

Άγριες Μέλισσες: Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Ο Λευτέρης θα βρεθεί με το μαχαίρι στο λαιμό καθώς ο Ακύλας μαζί με τον Μελέτη θα τον αναγκάσουν να πάρει τις δολοφονίες των Ορφανίδη και των υπόλοιπων πάνω του σύμφωνα με το youfly.com .

Ο Θανασάκης θα μπλέξει πολύ άσχημα και μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα ξέρει πιο δρόμο να ακολουθήσει. Ο Τόλλιας και η Παγώνα θα καταρρεύσουν, όπως είναι λογικό μετά από όλα αυτά και οι δυο ήρωες στις Άγριες Μέλισσες θα βιώσουν τον δικό τους γολγοθά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close