Άγριες Μέλισσες και Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε ΕΠΙΚΗ συνάντηση

Άγριες Μέλισσες και Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε ΕΠΙΚΗ συνάντηση.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κοινό μπορεί να έχει το Διαφάνι με το Κουδουνάρι ;;; Εμεις ναι και σας έχουμε την απάντηση ή μάλλον την έκπληξη…

Μία ευχάριστη έκπληξη έρχεται στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», που θα ενθουσιάσει ακόμη και τους φανς των «Άγριων Μελισσών». Τι κοινό μπορεί να έχουν οι δύο σειρές; Σε καμία περίπτωση δε θα πάει το μυαλό σας. Η μία δραματική και η άλλη κωμική, αλλά κάτι τους ενώνει.

Ένα πρόσωπο έρχεται στο Κουδουνάρι που θα φέρει τα πάνω κάτω ταράζοντας τις ζωές όλων των χωριανών. Ο λόγος για τη Ρίζω που θα ενσαρκώσει η αγαπημένη Μαρία Καβογιάννη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

-Άγριες-Μέλισσες-Ρίζω-

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει τα πάντα στην Πηνελόπη

Μία χαρακτήρας που είναι ανακατώστρα και της αρέσει να εμπλέκεται στις ζωές των άλλων. Μία καφετζού που θέλει να τα μαθαίνει όλα για όλους. Σύμφωνα με το TV24, η Ρίζω είναι η κουτσομπόλα της γειτονιάς και έρχεται αντιμέτωπη με όλες τις κυρίες του χωριού.

Σας φαίνεται, όμως, οικείο το όνομα Ρίζω; Αυτό συμβαίνει γιατί, η Μαρία Καβογιάννη στους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα, θα παίξει την εγγονή της Ρίζως – που υποδύεται η Ελένη Καρακάση – στις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια η Ρίζω αποκαλύπτει ότι έρχεται από το διπλανό χωριό, το Διαφάνι.

-Άγριες-Μέλισσες-Συμπέθεροι-Απο-Τα-Τύραννα-Μαρία-Καβογιάννη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Το συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, συνηθίζει να χρησιμοποιεί ονόματα και πρόσωπα από άλλες σειρές, προκειμένου να εγείρουν το ενδιαφέρον και να προκαλέσουν την έκπληξη των τηλεθεατών.

Άγριες Μέλισσες και Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε ΕΠΙΚΗ συνάντηση

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Σύμφωνα με το Youfly.com, τη Ρίζω θα επισκεφτούν η Πένη, η Πωλίνα κι η Ντιάνα, οι οποίες θα θελήσουν να μάθουν για τα ερωτικά και τα προσωπικά τους. Η Ρίζω φυσικά γνωρίζει όλες τις απαντήσεις και θα τις βάλει πολλές φιτιλιές…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close