Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές με μία συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα.

Δώσε ρε Μυρσίνη queenαρα με τις συμμαχίες σου… (ειρωνικά το λέμε παιδιά).

Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη και Ακύλα

Μία ληστεία, ένα διαζύγιο και μία μακάβρια ανακάλυψη σοκάρουν…
Νέες συμμαχίες ανάμεσα σε πρόσωπα που ήταν εχθροί, μία ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη, ένας γάμος που φτάνει στο τέλος του αλλά και μία μακάβρια ανακάλυψη θα ταράξουν τις ισορροπίες. Όλα αυτά πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων μελισσών, τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή των ηρώων.

Οι εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων είναι καταιγιστικές στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 και όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, ενώ δίνουν αγώνα προκειμένου να τα καταφέρουν να αποκτήσουν, ο καθένας ξεχωριστά, την προσωπική τους γαλήνη και ηρεμία. Ωστόσο, όσο ο Ακύλας δραστηριοποιείται στο Διαφάνι, οι επιλογές του και οι κινήσεις του επηρεάζουν τη ζωή των περισσοτέρων.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή – Νικηφόρου στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-και-Ακύλας-κάνουν-συμμαχία-spoiler-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξομολογείται στον Παπά Γρηγόρη τον ερώτα του για Πηνελόπη

Σύμφωνα με το my Tv, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να τον εμποδίσει να ολοκληρώσει το έργο του αεροδρομίου στο Διαφάνι και όπως, μάλιστα, θα δούμε, προκειμένου να τα καταφέρει, βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το χωριό.

Ο Ακύλας όμως, ψάχνει διαρκώς για συμμάχους και ανθρώπους με δύναμη που μπορούν να τον βοηθήσουν. Κι έτσι πρόκειται να προσεγγίσει τη Μυρσίνη. Ο Μεγαρίτης κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη γυναίκα για να συμμαχήσουν. Εκείνη αιφνιδιάζεται.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-και-Ακύλας-κάνουν-συμμαχία-spoiler-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Ξέρει πως πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, αλλά, από την άλλη, σκέφτεται πως ίσως πρέπει να δεχτεί την πρόταση του προκειμένου να αποκτήσει αυτονομία, μεγαλύτερη δύναμη αλλά και εξουσία.

Αντίθετα ο Δούκας πιέζεται, καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Δεν ξέρει, όμως, πως όσο εκείνος ψάχνει για συμμάχους, η ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-και-Ακύλας-κάνουν-συμμαχία-spoiler-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκηνές πάθους Πηνελόπης – Μελέτη

Η Αιμιλία, για πρώτη φορά, δέχεται να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της και να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τον άντρα της.
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σε ένα παράτολμο σχέδιο.

Επιχειρεί να γνωριστεί με τον Παπα-Νικόλα στη Μαραθέα θέλοντας να τον πείσει να τους επιτρέψει να ψάξουν στο νεκροταφείο για τα πτώματα. Αν και δεν καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, το ίδιο βράδυ μία μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μία επικίνδυνη υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Ανακαλύπτει πως κάποιος έχει τρυπώσει στο σπίτι του και το έχει διαρρήξει. Αμέσως ενημερώνει τον Ντούνια, ο οποίος καταφτάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-και-Ακύλας-κάνουν-συμμαχία-spoiler-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα Μαθαίνει πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Αυτό το γεγονός θορυβεί τον Ακύλα, καθώς αντιλαμβάνεται πως κάποιος τον έχει βάλει στο στόχαστρο, χωρίς να μπορεί όμως να φανταστεί τι πραγματικά συνέβη. Την ίδια ώρα, ακόμη ένας γάμος είναι ένα βήμα προς το οριστικό τέλος.

Η Ουρανία δέχεται ακόμη μία απρόσμενη πρόταση από τον Σαραντόπουλο, που θα τη βάλει σε δίλημμα. Πιστεύοντας πως πρέπει πια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η ίδια ζητάει διαζύγιο από τον Κυριάκο.

Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά για Μυρσίνη- Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα

Ο τελευταίος ξαφνιάζεται δυσάρεστα, καθώς πίστευε πως δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Έτσι, όπως θα δούμε, πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Άλκη και οι δύο άντρες συγκρούονται έντονα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close