Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς το τέλος  έρχεται από το ίδιο το καθεστώς..

 

Ο δικηγόρος Μιχάλης Σαράφης δίνει άλλη μία μεγάλη μάχη στο δικαστήριο, αυτή τη φορά με τον Λάμπρο καθισμένο στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο Δημήτρης Μαζιώτης που τον υποδύεται εξαιρετικά στις Άγριες μέλισσες του ANT1, μιλάει για την έκβαση της πολύκροτης δίκης και τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο περιοδικό TV24 και στην Κωνσταντίνα Γαρνελη.

Ο Μιχάλης Σαράφης καλείται να διαχειριστεί μία υπόθεση σε μία δύσκολη περίοδο λόγω του καθεστώτος.

Είναι οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες τέτοιες που καθιστούν πιο δύσκολη την υπόθεση του Λάμπρου καθώς μιλάμε για ψευδομάρτυρες, στοιχεία που δεν μετρούν απαραίτητα και δεν μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Η δικαιοσύνη δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Και μέσα στη Χούντα όμως ο ήρωας σας έμεινε σταθερός στις αξίες του και συνεχίζει να τον χαρακτηρίζει το ήθος και το αίσθημα του δικαίου.

Για αυτό και αναλαμβάνει την υπόθεση του Λάμπρου.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Έχουν τα ίδια πιστεύω και ξέρει πως ο δάσκαλος είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν κρατήσει τα ιδανικά τους και την ηθική τους. Εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Σαράφης δεν τον ανέλαβε μόνο ως πελάτη, δεν είναι θέμα υποχρέωσης αλλά και ιδεολογικής ταύτισης.

Νιώθει τον Λάμπρο και την Ελένη δικούς του ανθρώπους;

Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας γιατί έχει βιώσει όλες τις έντονες στιγμές που την έχουν στιγματίσει. Δεν έχει αναλάβει τις υποθέσεις της απλά ως δικηγόρος που κάνει τη δουλειά του. Παίρνει επί προσωπικού ότι συμβαίνει, κυρίως γιατί ξέρει ότι οι πελάτες του έχουν δίκιο.

Αυτή η σχέση χτίστηκε όταν η Ελένη του αποκάλυψε την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού;

Τότε δέχτηκε να την υπερασπιστεί με γνώμονα πάντα το ότι δεν θα καταπατήσει τα δικά του πιστεύω. Ακολούθησε ωστόσο την εντολή της να πληρώσει μόνο εκείνη για το έγκλημα και όχι οι αδελφές της. Εκεί μπήκαν οι βάσεις των δεσμών που πλέον τους ενώνουν. Είναι χαρακτηριστική η σκηνή που της λέει ότι τη θαυμάζει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Νικηφόρος ξανά μαζί

Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Ο Σαράφης νιώθει ότι μπορεί να κερδίσει την υπόθεση του Λάμπρου;

Γνωρίζει ότι παλεύει σε ένα άνισο αγώνα γιατί ξέρει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι δημοκρατική. Ξέρει επίσης ότι πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι ελιγμών ώστε να καταφέρει να πολεμήσει το τέρας που λέγεται Χούντα.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Μπορεί να μην ασπάζεται το καθεστώς, αλλά επειδή είναι αντιμέτωπος με το κατεστημένο πρέπει να σκεφτεί έξυπνα με αποδείξεις και μάρτυρες για να βγει θετικό το αποτέλεσμα για τον πελάτη του.

Ο Λάμπρος θα μιλήσει;

Είναι σε μία κρίσιμη στιγμή που πρέπει να αποφασίσουν αν θα αποκαλύψουν τα γεγονότα ή αν θα ακολουθήσουν το αρχικό σχέδιο, να ελευθερωθεί ο Λάμπρος.

Ο Ακύλας δίνει εντολή στον Ντούνια να σκοτώσει τον Λάμπρο. Η επίθεση γίνεται στο δικαστήριο; Τον τραυματίζει;

Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Όχι, η επίθεση γίνεται στη φυλακή και όντως ο Λάμπρος τραυματίζεται.

Ποια θα είναι η έκβαση της δίκης;

Όπως ξέρουμε σε όλα τα καθεστώτα ή οπουδήποτε κυριαρχούν τα άκρα, το τέλος έρχεται μέσα από το ίδιο το καθεστώς. Οι ίδιοι άνθρωποι που το επιβάλλουν, τελικά τρώγονται μεταξύ τους. Οπότε η κάθαρση έρχεται εκ των έσω. Από τη στιγμή λοιπόν που οι βάσεις της χούντας αρχίσουν να τρεμοπαίζουν, δρομολογούνται αυτόματα και οι εξελίξεις. Το πως θα συμβούν τα πράγματα θα το δείτε.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Άγριες μέλισσες: Το τέλος έρχεται από το ίδιο το καθεστώς

Τι θέση παίρνει ο λυκογιάννης σε όλα αυτά;

Τώρα που ερευνά και αυτός την υπόθεση, το καθεστώς έχει θορυβηθεί και είναι ένας ακόμη λόγος να επισπευθούν οι διαδικασίες στη δίκη.

Κύριε Μαζιώτη, βλέπουμε τον Σαράφη να ασκεί τα καθήκοντά του αλλά ποτέ στην καθημερινότητα του.

Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να τον δούμε και εκτός υποθέσεων και δικαστηρίων. Όπως είδατε και στην κατάθεση του Ακύλα, ήταν ένα στοιχείο που και εγώ δεν το ήξερα, ο πατέρας του ήταν κληρικός. Οπότε μαθαίνουμε για την οικογένεια του και καταλαβαίνουμε γιατί το ηθικό στοιχείο έχει θεμελιωθεί μέσα του.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Ο Σαράφης είναι ένας καθαρός άνθρωπος. Είναι ο δικηγόρος που θέλουμε όλοι γιατί εκείνος πρώτος από όλους θέλει το δίκαιο.

Αν τον χρημάτιζε το καθεστώς δεν θα υπέπιπτε στο σφάλμα;

Με τίποτα. Είναι από τους ανθρώπους που θα εμπιστευόταν η νέα αρχή μετά τη ρήξη του καθεστώτος.

Δείτε όλη την συνέντευξή του ηθοποιού στο TV24 αυτής της εβδομάδας

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close