Άπιστος: Η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν.

Ασίγια αυτή είναι τρελή το έχεις πάρει το μήνυμα ε;

Στον Άπιστο, η Ντερίν σχεδιάζει βήμα-βήμα την εξαφάνισή της, αλλά το σχέδιό της αποτυγχάνει και τώρα βρίσκεται θύμα απαγωγής μαζί με την Ασιγιά. Ο Βολκάν βάζει λυτούς και δεμένους για να βρεθούν οι δύο γυναίκες της ζωής του.

Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση;

Όλοι είναι ύποπτοι και όλοι πάνε στο τμήμα για καταθέσεις. Βασικοί ύποπτοι θεωρούνται ο Βολκάν και η Ασιγιά, όταν η υπάλληλος του μαγαζιού της Ντερίν καταθέτει: «Βρισκόντουσαν κρυφά όταν έλειπε η κυρία Ντερίν».

Παράλληλα ο Βολκάν προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του με κάθε δυνατό τρόπο: «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό στη γυναίκα μου! Ποτέ δεν θα έκανε! Φυσικά και θέλω να βρεθεί και να είναι καλά». Το επόμενο πρωί η Ασιγιά δέχεται στο σπίτι της ένα δέμα με το δαχτυλίδι της Ντερίν και ένα σημείωμα: «Τώρα αρχίζουν όλα».

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Παρόλο που το καταθέτει στην αστυνομία, συνεχίζει να είναι στο κάδρο των υπόπτων. «Κάτι παράξενο συμβαίνει! Κάποιος προσπαθεί να μας παγιδεύσει», λέει στον Βολκάν και του ζητάει να είναι προσεκτικοί.

Με την Ντερίν ακόμη άφαντη, η Ασιγιά βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ποτέ δεν της άρεσε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, πόσω μάλλον τώρα που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Βολκάν, Γκιονούλ και Χαλούκ δίνουν συνέντευξη Τύπου και δίνουν αμοιβή σε όποιον βρει την Ντερίν.

Από την άλλη ο Αλί τρέμει μήπως οι γονείς του δεν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Ο Βολκάν ζητάει από τη Σουνά να φέρει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Ασιγιά για να δει τον Αλί και η Γκιονούλ με τον Χαλούκ τρέχουν έξαλλοι εκεί να πάρουν την εγγονή τους πίσω.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

«Πώς έφερες εδώ την εγγονή μας; Δεν ξέρουμε καν αν η Ασιγιά έχει σχέση με την εξαφάνιση της κόρης μας», λένε και η Ασιγιά τους διώχνει όταν δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον Μελίχ πως βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας.

Όταν φτάνουν εκεί ανακαλύπτουν πως δεν είναι της Ντερίν. Μετά από αυτό, η Γκιονούλ καταρρέει και αρχίζει να ουρλιάζει, σύμφωνα με το tv24, με τον Χαλούκ να της υπόσχεται πως θα βρει την κόρη τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close