Άπιστος-Ντερίν

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η κατηγορείται άδικα

Μου φαίνεται σαν ψέμα… Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ…

Ολοένα και μεγαλύτερες ανατροπές φέρνει η νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, η οποία προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, με δύο συναρπαστικά επεισόδια.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει να καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδυ στον ΣΚΑΪ, με τους επιτελείς του καναλιού να νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι καθώς πρόκειται για το δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου.

Άπιστος-Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά αφήνει όλη την περιουσία στην Ντερίν

Όπως έχετε διαβάσει, η Ντερίν θέλει να σκοτώσει την Ασίγια και μάλιστα φέρεται να κάνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της, κάτι που όπως θα δούμε στη συνέχεια, θα πληρώσει πολύ ακριβά.

Από τα επόμενα κιόλας επεισόδια, η Ντερίν θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για όλα όσα έκανε στην Ασίγια γεγονός που θα τους συγκλονίσει όλους.

Άπιστος-Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Αλί φεύγει απο το σπίτι

Η Αστυνομία θα την συλλάβει και θα την οδηγήσει στο τμήμα, με την Ντερίν να φωνάζει πως δεν έχει κάνει τίποτα στην Ασίγια και πως τα πάντα είναι ένα ψέμα.

Η Λεϊλά και ο Βολκάν σχεδιάζουν να χωρίσουν την Ασίγια από τον Αράς που όμως της έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου. Η Ντερίν γνωρίζει βέβαια πως αν η Ασίγια μείνει ελεύθερη, τότε ο Βολκάν θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει.

Άπιστος-Βολκάν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Αυτή που όμως θα επιτεθεί στην Ασίγια δεν θα είναι η Ντερίν αλλά η Λεϊλά, και θα φτάσει ακόμη και στο σημείο να την σκοτώσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, σπρώχνοντας την βίαια πάνω σε ένα δέντρο.

έπειτα θα εξαφανιστεί και τότε θα φτάσει στο σημείο η Ντερίν που θα κατηγορηθεί άδικα για όλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close