Άπιστος: Η Ασιγιά αφήνει όλη την περιουσία στην Ντερίν

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασιγιά αφήνει όλη την περιουσία στην Ντερίν.

Ασιγιά δεν είναι κάτι μάλλον μάτι έχεις… Κάτσε να στα πω μια

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο τέλος. Οι δυο αυτές γυναίκες, όπως έχει ήδη αναφερθεί, συμφιλιώνονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για κοινό σκοπό. Απομακρύνουν τον Βολκάν από τη ζωή τους και κάνουν μία αρχή, αποβάλλοντας τη δυστυχία…

Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Αλί φεύγει απο το σπίτι

Όλα ξεκινούν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα διαπράξει η Ντερίν… Μόλις ο Βολκάν μπει στη φυλακή για χρέη και εξαπάτηση, η Ντερίν θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, δείχνοντας απελπισμένη μακριά του.

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η πρόταση γάμου στην Ασίγια φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις

Θα ανέβει πάνω σε έναν γκρεμό και θα επιχειρήσει να πηδήξει, σύμφωνα με το youfly.com,  μη μπορώντας να ζήσει χωρίς τον αγαπημένο της Βολκάν.

Η Ασιγιά θα τρέξει σε αυτό το σημείο και θα την πάρει στην αγκαλιά της, σώζοντάς της τη ζωή. Έκτοτε, όλα θα αλλάξουν στη σειρά Άπιστος, με την Ασιγιά να μεταφέρει την περιουσία της στην Ντερίν!

Άπιστος: Στο χείλος του γκρεμού Ασιγιά και Ντερίν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Πράγματι, η Ντερίν θα πάρει μία μεγάλη και σοφή απόφαση για τον εαυτό της. Η Ασιγιά θα καταφέρει, για πρώτη φορά, να την ταρακουνήσει με τα λόγια της. Δεν περιστρέφεται όλη η ζωή της γύρω από τον Βολκάν!

Μόλις καταφέρει να συνέλθει από αυτή την παράνοια κι εμμονή της για τον Βολκάν, θα καταλάβει πως η πρώην του μόνο το καλό της ήθελε. Θα ζητήσει συγγνώμη από την Ασιγιά και μαζί θα κάνουν μία νέα αρχή.

Άπιστος: Η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Ο Βολκάν θα μείνει μόνος κι αβοήθητος. Η Ντερίν θα βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός άλλου άντρα, ικανό να της δώσει την αγάπη και προσοχή που ζητά. Η Ασιγιά θα φύγει για πάντα στην Αγγλία, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν στη Ραϊδεστό.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Λίγο πριν φύγει, η Ασιγιά θα γράψει την περιουσία της στην Ντερίν, κλείνοντας κάθε λογαριασμό της, στη σειρά Άπιστος. Θα της δείξει εμπιστοσύνη, αφήνοντάς της τα περιουσιακά στοιχεία. Αυτό θα αποδείξει πως η γυναικεία αλληλεγγύη στο τέλος νικά και πως οι δύο πρωταγωνίστριες μαζί μπορούν πολλά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close