Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός έρχεται απο τον Σασμό

Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο ηθοποιός κλειδί που πάει στην Γη της Ελιάς απο τον Σασμό.

Πιστεύω πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο συγκεκριμένος ηθοποιός…

Τόσο ο Σασμός όσο και η Γη της Ελιάς είναι δύο από τις σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι νέοι κύκλοι έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται και οι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν σιγά σιγά στα σενάρια.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που πάει στην Γη της Ελιάς απο τον Σασμό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη προσγειώνει την Μυρτάλη

Κάπως έτσι, από τον Σεπτέμβρη, πρόκειται να δούμε έναν νέο χαρακτήρα στη Γη της Ελιάς, ο οποίος έρχεται απευθείας από τον Σασμό. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που έκανε τον κακό στη σειρά του ALPHA, και θα συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο και στη σειρά του Mega.

Ο ηθοποιός που πάει από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζώη, ο οποίος εμφανίστηκε κοντά στο τέλος της πρώτης σεζόν και υποδύθηκε τον Πρόδρομο, έναν σκοτεινό τύπο ο οποίος όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Καραπάνου.

Αυτός είναι ο ηθοποιός κλειδί που στην Γη της Ελιάς απο τον Σασ

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος σφάζονται για την Μυρτάλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο ρόλος του θα είναι σκοτεινός και στη Γη της Ελιάς μιας και θα υποδυθεί έναν άνδρα που θα εμπλέκεται στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close