Έρωτας φυγάς: Έτσι θα συνεχιστεί την 2η σεζόν

Έρωτας φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες  καθώς έτσι θα συνεχιστεί την 2η σεζόν.

Αααααααα καλά νέα ακουωωωωωω

Η σειρά του Open έχει καθηλώσει το κοινό και ανεβαίνει στην τηλεθέαση, ενώ σύντομα αναμένεται και η επιστροφή της με νέα επεισόδια.

Έρωτας φυγάς: Τέλος τα ψέματα – Έτσι θα συνεχιστεί την 2η σεζόν

Ο Έρωτας φυγάς έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που του χαρίζει υψηλές πτήσεις που φτάνουν ακόμη και σε ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Δείτε επίσης : Έρωτας φυγάς : Ερχονται εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Έρωτας φυγάς: Έτσι θα συνεχιστεί την 2η σεζόν

Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη και συναρπαστική όμως όσον αφορά την 2η σεζόν, αναμένεται να υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το τούρκικο σίριαλ, πάνω στο οποίο είναι βασισμένο αυτό του Open Beyond.

Δείτε επίσης : Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Έρωτας φυγάς: Έτσι θα συνεχιστεί την 2η σεζόν

Έτσι, ορισμένοι χαρακτήρες που στο πρωτότυπο πεθαίνουν κατά την 2η σεζόν, στον Έρωτα Φυγά αναμένεται να ζήσουν σύμφωνα με το mediatime.gr και να διαγράψουν τη δική τους πορεία μέσα στη σειρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close