Έρωτας Φυγάς : O Mαρκος βάζει στόχο την Μαργέτα

Έρωτας φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς ο Mαρκος βάζει στόχο την Μαργέτα .

Πάει η Μαργρεταααααα

Η μεγάλη αλήθεια έρχεται στο φως και σοκάρει. Ο Μάρκος ανακαλύπτει πως για όλα όσα έπαθε η Αλεξάνδρα ευθύνεται η Μαργέτα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ένα από τα γράμματα που είχε γράψει η Αλεξάνδρα έφτασε επιτέλους στα χέρια του, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Ευγενία.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μία άγνωστη γυναίκα κάνει μαρτύριο την ζωή του Αλέξη

Έρωτας Φυγάς : O Mαρκος βάζει στόχο την Μαργέτα

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Ο Μάρκος σαστίζει.. Πώς είναι δυνατόν να φέρθηκε τόσο απαίσια στη γυναίκα που τον αγάπησε τόσο και θυσιάστηκε για εκείνον; Πώς είναι δυνατόν οι Δεμερτζήδες να έπαιξαν ένα τόσο άσχημο και βρώμικο παιχνίδι;

Σίγουρος πως για όλα ευθύνεται η αρχόντισσα, εισβάλλει μια μέρα στο σπίτι, την αρπάζει και την κλειδώνει σε μια αποθήκη. Εκείνη, στρέφει το όπλο εναντίον της και την ρωτά, κοιτώντας την στα μάτια, αν όντως πίεσε την Αλεξάνδρα να παντρευτεί τον γιο της.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Έρωτας Φυγάς : O Mαρκος βάζει στόχο την Μαργέτα

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Μαργέτα ομολογεί όλη την αλήθεια στον Μάρκο, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Τότε εκείνος αρπάζει το όπλο και απειλεί να της διαλύσει τη ζωή!

Γεμάτος οργή και απόγνωση, την πυροβολεί, όμως η σφαίρα δε βρίσκει την ίδια. Ο Στέφανος, ο οποίος έχει μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο γιος του, ορμά στην καλύβα και μπαίνε μπροστά, για να σώσει τη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε επίσης :Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Έρωτας Φυγάς : O Mαρκος βάζει στόχο την Μαργέτα

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πυροβολεί έναν άντρα

Η σφαίρα βρίσκει αυτόν και ο Μάρκος διαλύεται.. Ο Στέφανος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και για καλή του τύχη γλιτώνει τα χειρότερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Με πληροφορίες απο το youfly.com

Close