Έρωτας Φυγάς-Ιάσωνας-

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η μεγάλη καταστροφή που λυγίζει έρχεται.

Αχ τι έχουν να δουν πάλι τα ματάκια μας…

Προσπαθώντας να αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, ο Ιάσωνας στη σειρά Έρωτας Φυγάς αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα και ορκίζεται να ανταποδώσει στον Μάρκο το ύπουλο χτύπημα.

Μαργέτα και Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τον Ιάσωνα και τον Μάρκο να συναντηθούν, για να λήξει επιτέλους η κόντρα τους, για χάρη των παιδιών τους, αλλά και για να ‘ναι ενωμένοι σε περίπτωση απειλής από τον Κοντογιάννη.

Η συνάντηση καταλήγει πάλι σε άγριο μεταξύ τους καβγά… Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ο Μάρκος ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση που θα προκαλέσει ξανά τον Ιάσωνα.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Έρωτας Φυγάς-Μάρκος-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει το γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας

Η Νότα εκφράζει στον Στέφανο τους φόβους της και τις ανησυχίες της σχετικά με αυτή την κόντρα. Του λέει ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί το κακό και καλύτερα να πάνε μαζί στην Αθήνα αλλά εκείνος δεν θέλει ούτε να το ακούσει.

Την ίδια στιγμή ο Ιάσωνας ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές. Η χαρά του όμως θα διακοπεί απότομα όταν ο Μάρκος θα βάλει το χέρι του και τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που περίμενε.

Ο Ιάσωνας ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος. Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής τους περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιού

Έρωτας Φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει γιατί αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό και του ζητά να σκεφτεί τα παιδιά του! Ο Ιάσωνας στη συνέχεια τσακώνεται σοβαρά με τον Στέφανο ενώ αργότερα πείθεται να δώσει τις μετοχές του, για ν’ αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, αλλά χάνει ολοένα «έδαφος» στην περιοχή.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 134 , 135 , 136

Έρωτας Φυγάς-Μαργέτα-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Σκοτώνονται Μαργέτα και Ιάσωνας

Ο άρχοντας του τόπου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά από διεξοδικές συζητήσεις που έχει με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο, αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close