Ερώτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιου

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιού.

Πανικός…..

Το σπίτι των Δεμερτζήδων στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, τη βάπτιση του μικρού Γιωργάκη. Ο Ιάσονας περιμένει αυτή τη στιγμή με χαρά, αλλά και σκεπτικισμό καθώς τα προβλήματα που έχει δεν είναι λίγα, κυρίως τα οικονομικά τα οποία προσπαθεί να κρύψει. Όσο όμως κι αν προσπαθεί, ο Κοντογιάννης τα γνωρίζει και τον προκαλεί.

Δείτε ακόμα: Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Ερώτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι ο κρυφός δότης για τον Λυκούργο

Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ εκείνου και της Μαργέτας. Τη ρωτά με ένταση πώς μπόρεσε να πουλήσει το κτήμα που ο πατέρας του είχε πει ότι θα κληροδοτήσει και την κατηγορεί ότι την ξεγέλασε ο Στέφανος για να το πάρει από τα χέρια του με δόλιο τρόπο! Ο ίδιος μάλιστα αναρωτιέται αν την εκβίασε ή την έχει ξελογιάσει και αυτό κάνει έξαλλη την Μαργέτα!

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς : Νέα Τραγωδία τον βρίσκουν κρεμασμένο

Ερώτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιου

Δείτε ακόμα: Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Παρά το έντονο κλίμα, οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάπτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, με τις όποιες διαφωνίες και τις εντάσεις. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κοντογιάννηs βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες, που θα έχει μεγάλη επίπτωση στη φήμη του θανάσιμου εχθρού και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη παίρνουν το παιδί από την Αργυρώ

Ερώτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Η ημέρα της βάπτισης φτάνει και μαζί και καλεσμένοι. Οι πόρτες του αρχοντικού ανοίγουν για τον καλό κόσμο της περιοχής και οι ευχές πάνε και έρχονται. Ωστόσο, παρά την καλή οργάνωση και την πλούσια δεξίωση που έχει ετοιμάσει η οικογένεια με τα καλύτερα εδέσματα, οι καλεσμένοι παθαίνουν δηλητηρίαση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Ερώτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιου

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Σε αυτό έχει βάλει το χέρι του ο Κοντογιάννης καθώς για να εκθέσει τον Ιάσωνα, πούλησε κρυφά στον Στρατή χαλασμένα κοτόπουλα! Τα νέα της δηλητηρίασης των καλεσμένων στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, εξαπλώνονται σε όλη τη Μεσσήνη. Η Ελπίδα μάλιστα, με δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά μιλώντας για κατάντια της οικογένειας και ξεπεσμό!

Ο Ιάσωνας έξαλλος θα τιμωρήσει τον Στρατή και θα δώσει τη θέση της επιστασίας στη Γεωργία!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close