Έρωτας φυγάς-Αλεξάνδρα-

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Αλεξάνδρα διαλύει το γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στη Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς (σ.σ.: Θα το δούμε στο επεισόδιο της 28ης Απριλίου) κι εκείνη του ζητά χρόνο. Θέλει πρώτα να συνεργαστούν, ώστε να μονοιάσουν οι γιοι τους και μετά να τους ανακοινώσουν την απόφασή τους. Όμως αυτό δεν γίνεται…

Πολύ αργότερα, ο Στέφανος θα επαναλάβει την πρόταση γάμου και η Μαργέτα θα πει το «ναι», αλλά και οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα παιδιά τους.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Μεγάλη τραγωδία στη βάφτιση του παιδιού

Έρωτας φυγάς-Αλεξάνδρα-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 134 , 135 , 136

Η αγάπη τους όμως είναι μεγαλύτερη από την έχθρα Μάρκου- Ιάσωνα και θα προχωρήσουν κανονικά στο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ωστόσο την ημέρα του γάμου, θα εμφανιστεί μπροστά τους η Αλεξάνδρα και θα πει στον Στέφανο ότι η Μαργέτα γνώριζε από την αρχή ότι δεν ήταν αδελφή του Μάρκου αλλά γυναίκα του!

Μετά από αυτό, ο γάμος ματαιώνεται! Η Αλεξάνδρα κάνει στην πεθερά της ό,τι της έκανε: Την εμποδίζει να είναι με τον άντρα που αγαπάει! Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου, θα δούμε τον Μάρκο που είναι εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της Ευγενίας, να μην εμφανίζεται στο ραντεβού με την Αλεξάνδρα.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Σκοτώνονται Μαργέτα και Ιάσωνας

Έρωτας φυγάς-Αλεξάνδρα-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 129, 130 ,131 ,132 ,133

Η γυναίκα του, τρισευτυχισμένη, αποδίδει τη μουντή του διάθεση στο άγχος, που θα γίνει πατέρας… Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στ’ αρχοντικό, αλλά η Μαργέτα, έχοντας προσέξει την απουσία της, δεν πείθεται απ’ τα ψέματά της.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Το μεγάλο δίλημμα του Στέφανου

Έρωτας φυγάς-Αλεξάνδρα-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Έρχεται οριστικός χωρισμός για Μάρκο- Αλεξάνδρα

Επίσης, η Άννα μαθαίνει για τους βιαστές που συνέλαβαν κι αποφασίζει, ανάστατη, να γυρίσει Ελλάδα. Τέλος, η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά -άρα δεν είχε δικιολογία να μην έρθει-, κι απογοητεύεται βαθιά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close