Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα.

Άντε και στα δικά μας…

Η Μαργέτα δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου που είναι πάντα στο πλευρό της. «Η πολιτική χρειάζεται μια γυναίκα σαν κι εσένα, όπως σε χρειάζομαι κι εγώ», της λέει και παρά τα όποια θέματα τους χωρίζουν, εκείνος είναι πάντα ερωτευμένος μαζί της και έτοιμος να σταθεί δίπλα της. Στο μεταξύ ο Ιάσωνας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Φοβόμουν πολύ Στέλλα  Η Αργυρώ συγκλονισμένη

Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσωνα και της μητέρας του. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος την παραπλάνησε για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. «Δεν καταλαβαίνεις ότι σε εξαπάτησε κι εσύ έπεσες στην παγίδα του;», της φωνάζει χωρίς να ακούει τις εξηγήσεις της. Παρά τα όσα συμβαίνουν, ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς : Σκοτώνουν την Εύα ;

Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδια του Κίμωνα

Το σχέδιο συμφιλίωσης

Ο Μάρκος μαθαίνει πως η Ευγενία κράτησε το παιδί, ωστόσο εκείνη εξαφανίζεται, κάνοντάς τον να μετανιώσει πολύ για το πώς της φέρθηκε. Τη βρίσκει και της ζητά ολόψυχα συγγνώμη, συγκινώντας την πολύ. Ο Στέφανος προσπαθεί να νουθετήσει τον Μάρκο και τον καλεί να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα, να μείνει κοντά στη γυναίκα του και να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Άλλωστε έχει τα δικά του σχέδια που δεν αργούν να αποκαλυφθούν. Στην επόμενή του συνάντηση με τη Μαργέτα της κάνει πρόταση γάμου: «Δεν θέλω να είμαστε άλλο χώρια. Αρκετό καιρό χάσαμε. Ας ζήσουμε μαζί από εδώ και στο εξής στον χρόνο που μας απομένει. Γίνε γυναίκα μου», είναι τα λόγια του. Εκείνη δέχεται την πρόταση γάμου του αγαπημένου της και μαζί συμφωνούν να παλέψουν για τη συμφιλίωση του Ιάσωνα και του Μάρκου.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Ο Μάρκος ξανασυναντιέται με την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει τι συνέβη: «Η Ευγενία είναι έγκυος. Μου το είπε λίγο πριν φύγουμε. Δεν μπορούσα να την αφήσω εκείνη τη στιγμή», της εξηγεί. Η Αλεξάνδρα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Μάρκο, πρέπει να χωρίσουμε, να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να είμαστε μαζί», του λέει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

Ερώτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λυκούργος

Στο μεταξύ η Χαρά θα ζητήσει από τη Δήμητρα να ερευνήσει τους δύο βιαστές που έχουν συλληφθεί και να μάθει για ποιον εκτελούσαν εντολές. Μέσα από την ιστορία της Άννας, σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial, θέλει να επουλώσει κι εκείνη της πληγές της από τον δικό της βιασμό όταν ακόμη ήταν μικρό κορίτσι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close