Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας-Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως Ιάσωνας και Μαργέτα κλειδαμπαρώνουν την Αλεξάνδρα στο δωμάτιο και της παίρνουν το μωρό.

Εντάξει νομίζω πως πρέπει να γίνει κάτι δραστικό…

Η Μαργέτα και ο Ιάσονας συνεχίζουν να φέρονται απάνθρωπα στην Αλεξάνδρα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μόλις εκείνη μαθαίνει πως ο Μάρκος ζει, καταρρέει. Είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα για να τρέξει στην αγκαλιά του, κάτι που φυσικά δε θα επιτρέψει η οικογένεια Δεμερτζή.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Η Αλεξάνδρα απειλεί την Μαργέτα πως θα ομολογήσει στον γιο της πως το παιδί δεν είναι δικό του. Θα φωνάξει σε όλους πως ο Μάρκος δεν ήταν ο αδελφός της, αλλά ο άντρας της ζωής της…

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Έρωτας Φυγάς: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή θανάτου για την Αθηνά

Η Μαργέτα εξοργίζεται και την κλειδώνει στο σπίτι, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το youfly, μαζί με τον Ιάσονα, την κλειδώνουν μέσα στο δωμάτιό της και της παίρνουν μακριά το μωρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση ανάμεσα σε Στάθη και Μαργαρίτα

Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Η Αλεξάνδρα καταρρέει μέσα στο δωμάτιό της. Δε μπορεί να πάει πουθενά, ουρλιάζει για βοήθεια. Ο Ιάσονας και η Μαργέτα δε δείχνουν κανένα έλεος στην Αλεξάνδρα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Αντιθέτως, κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν φυλακισμένη σε έναν γάμο και μια ζωή που δε θέλει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close