Η-Γη-της-Ελιάς-Βαγγελιώ-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βαγγελιώ δίνει εντολή θανάτου για την Αθηνά.

Μήπως το έχουμε ξεφτιλίσει λιγάκι Βαγγελιώ;;

Ο εφιάλτης για την Αθηνά συνεχίζεται στη φυλακή και γρήγορα θα ξαναέρθει αντιμέτωπη με την Βαγγελιώ, η οποία θα προσπαθήσει να την σκοτώσει, στη «Γη της Ελιάς».

Πάνε οι μέρες που η Αθηνά είχε συμμάχους στις φυλακές. Το κελί της έχει μετατραπεί σε μία κόλαση και συνεχώς δέχεται επιθέσεις από τις συγκρατούμενές της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση ανάμεσα σε Στάθη και Μαργαρίτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι

Οι υπόλοιπες γυναίκες, όμως, πάνε τα βασανιστήρια ένα βήμα παραπέρα κι οργανώνουν τη δολοφονία της. Η Αθηνά, στη συνέχεια της σειράς, δέχεται οργανωμένη επίθεση κι η Βαγγελιώ της επιτίθεται βίαια με σκοπό να την σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Η Αθηνά φωνάζει, οδύρεται και προσπαθεί να ελευθερωθεί. Η Βαγγελιώ, όμως, στήνει στην Αθηνά μία παγίδα, που θα τη διαλύσει ψυχολογικά και σωματικά, στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Βαγγελιώ-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Όταν εμφανιστούν οι φύλακες, την επίθεση θα χρεωθεί η Αθηνά κι η Βαγγελιώ βγαίνει καθαρή, αφού δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι εκείνη προσπάθησε να σκοτώσει την συγκρατούμενή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Η Γη της Ελιάς: Ξυλοκοπούν βάναυσα την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία

Έτσι, μπαίνει στην απομόνωση. Αυτή δεν είναι, όμως, η μοναδική τιμωρία, αφού στερείται και το δικαίωμα του επισκεπτηρίου. Η Αθηνά θα αρχίσει να χάνει τα λογικά της και θα αναγκαστεί να αλλάξει συμπεριφορά και να γίνει πιο σκληρή για να μπορέσει να επιβιώσει εκεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close