Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Στάθη και την Μαργαρίτα.

Αμμ Στάθη μου τώρα μας τα χαλάς…

Μετά τις εντάσεις και τους τσακωμούς που δημιουργεί η πλέον μισητή στο τηλεοπτικό κοινό για τον χαρακτήρα της Μυρτάλη, άλλος ένας τσακωμός θα δημιουργηθεί, πιο συγκεκριμένα σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αγαπητούς ήρωες που δεν περιμέναμε ποτέ!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Ο λόγος για την Μαργαρίτα, η οποία πρέπει να μην έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν στην Αρεόπολη, και για τον Στάθη, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι, και θα ρίξουν μεγάλο καυγά που θα γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε ολάκερη την Μάνη και την Γη της Ελιάς!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Όλα ξεκινούν από την Αρετή, καθώς η Μαργαρίτα ως ειδικός θα αναλάβει να κάνει κάποιες εργασίες στους ελαιώνες της και ο Δημοσθένης θα την βοηθήσει χρηματοδοτώντας την!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Όμως αυτό θα προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση με τον Στάθη, καθώς η ηρωίδα του αναφέρει πως εφόσον έχει τρέξει την δουλειά θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις. Αυτή η κίνησή της κάνει έξαλλο τον Στάθη, και ακολουθεί μία μετωπική μάχη! Ποιος θα βγει νικητής;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close