Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε έναν νέο έρωτα να ξεκινά για τον Νικηφόρο.

Κάτσε βρε πουλάκι μου πότε πρόλαβες;;

Η νέα κοπέλα, η Νάντια, έρχεται στη ζωή του Νικηφόρου για να φέρει τα πάνω κάτω, στη σειρά Σασμός. Η κοπέλα αυτή επισκέπτεται την Κρήτη με συγκεκριμένο σκοπό. Το μόνο που επιθυμεί, είναι να βρει τον πατέρα της, τον άντρα που εγκατέλειψε την μητέρα της, όταν εκείνη έμαθε πως είναι έγκυος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Οι έρευνες της ξεκινούν, όταν, στο μεταξύ, γνωρίζει τον Μανόλη και τον Νικηφόρο. Οι δυο πρωταγωνιστές γοητεύονται από τον δυναμικό χαρακτήρα και από την ομορφιά της Νάντιας. Βέβαια, κανείς δε μπορεί να φανταστεί τη συγκλονιστική συνέχεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό

Το σοκ όλων θα είναι τεράστιο. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, η Νάντια είναι η κόρη του Στεφανή Σταματάκη. Μόλις η είδηση αυτή μαθευτεί, θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά όλων!

Δείτε ακόμη Σασμος: Σε σόκ οι συμπεθέρες γιατί φουντώνει ο έρωτας Αστέρη- Αργυρώ

Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 25 , 26 , 27 , 28

Βέβαια, θα είναι πολύ αργά. Ο Νικηφόρος θα ερωτευτεί την Νάντια, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, η φιλία του με τον Μανόλη θα δοκιμαστεί, καθώς οι δυο τους θα πολιορκήσουν την Νάντια, ως το τέλος..

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Η Βασιλική και ο Μαθιός θα πέσουν από τα σύννεφα, ενώ την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος θα αναθεωρήσει για το πραγματικό ποιόν του πατέρα του… Τι θα συμβεί όταν διαπιστώσει πως αισθάνεται έντονα για την Νάντια; Είναι ερωτευμένος με την αδελφή του; Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close