Έρωτας-Φυγάς-Ιάσονας-Στρατής

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάσονας απολύει τον Στρατή.

Καλά έκανε αντιπαθητικός είναι

Η σχέση του Στρατή με το Ιάσονα θα περάσει από σαράντα κύματα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μπορεί ο Στρατής να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη δούλεψη των Δερμετζίδων, εκείνοι, όμως, έχουν αντίθετη γνώμη.

Η οργή του Ιάσονα θα ξεσπάσει, όταν πάρει στα χέρια του τα έσοδα της χρονιάς. Μόλις συνειδητοποιήσει πως δεν κατάφερε να βγάλει όσα ήθελε και πως οι σοδειές του πήγαν χάλια, θα φωνάξει πολύ άσχημα απέναντι στον επιστάτη του.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Νεκρός πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής ο Μάρκος;

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παθαίνει τύφο

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παθαίνει τύφο

Εξοργισμένος από τα τελευταία γεγονότα και θλιμμένος από την απόμακρη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας, ο Ιάσονας φροντίζει να ξεσπά τα νεύρα του στα λάθος άτομα. Τα βάζει άσχημα με τον Στρατή και τον κατηγορεί πως για όλα φταίει εκείνος.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13, 14, 15

 

Έρωτας Φυγάς: Η αρχόντισσα του κάμπου δίνει μυστική εντολή στον Στρατή

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η αρχόντισσα του κάμπου δίνει μυστική εντολή στον Στρατή

Μάλιστα, πάνω σε έναν καυγά που θα έχουν οι δυο τους, ο Ιάσονας θα θυμώσει τόσο που θα του επιβάλλει να σηκωθεί και να φύγει από το αρχοντικό του: “Απολύεσαι, πάρε την γυναίκα σου και την αδελφή του και φύγετε από εδώ!”.

Μόλις το ακούσει αυτό ο Στρατής, θα καταρρεύσει. Αμέσως, θα τρέξει στην Μαργέτα και θα της αναφέρει πως ο γιος της θέλει να τον απολύσει. Δε θα διστάσει να της “θυμίσει” τις βρομοδουλειές που έκανε εξαιτίας της, για να την κρατήσει στο χέρι!

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Μάρκος δημιουργούν εχθρούς

Έρωτας Φυγάς: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Έτσι, η Μαργέτα, αν και θέλει να διώξει τον Στρατή, ζητά από τον Ιάσονα να το ξανά σκεφτεί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Του επισημαίνει πως τον έχουν ανάγκη και πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός…

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 1,2, 3, 4, 5

Ο Στρατής κερδίζει τη συγκεκριμένη μάχη, σύμφωνα με το youfly, αλλά όχι τον πόλεμο. Πώς θα αντιδράσει ο Ιάσονας όταν μάθει την ανίερη συμμαχία του επιστάτη με την μητέρα του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close