Σασμός-Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων  52 , 53 , 54 , 55 , 56.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σταύρο φεύγεις σιγά σιγά έ;; Άντε στο καλό…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 52 στις 18/12/2022

Επεισόδιο 52

Κυριακή

Ο Αστέρης με τον Μαθιό και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Φιλιώ έχει αφήσει την τελευταία της πνοή με την Τζένη να είναι απαρηγόρητη,

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου άνθρωπου που μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 53 στις 19/12/2022

Επεισόδιο 53

Δευτέρα

Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να την βοηθήσει. Θα είμαι δίπλα σου σε ότι με χρειαστείς. Η θέση του Πετρή είναι κοντά σου, της λέει ο Αστέρης την ώρα που η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Ναντιά και ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Κι ενώ ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού, ο Ευθύμης δέχεται επίθεση και ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 54 στις 20/12/2022

Επεισόδιο 54

Τρίτη

Η Νάντια αποκαλύπτει πως υποψιάζεται πως ο πατέρας της είναι ο Μαθιός στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Από την άλλη, ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανώλη, ο οποίος θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, για να βοηθήσει την οικογένεια του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Θέλω να είμαστε ξανά μαζί και να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, της λέει, με την ίδια να μην παίρνει τα λόγια του αψήφιστα. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφάνή, εμφανίζεται στο παρασκήνιο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 55 στις 21/12/2022

Επεισόδιο 55

Τετάρτη

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Παράλληλα η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούργιο της χώρο. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια της κίνησης της Αργυρώς και γίνεται έξαλλος. Η Άσπα ζήτα συγνώμη από το  Μύρο ενώ ο Παντελής δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 56 στις 21/12/2022

Επεισόδιο 56

Πέμπτη

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να ανταποκρίνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική και με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Ο Αστέρης είναι εκείνος που σου έδωσε το νεφρό του. Το ότι σήμερα ζεις το χρωστάς σε εκείνον, λέει η Βασιλική και η Αργυρώ παθαίνει σοκ. Συνειδητοποιώντας πως ο Αστέρης είναι ο φύλακας άγγελος της τρέχει κοντά του, γεγονός που κάνει τον Σταύρο να φτάσει στα άκρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Το διαζύγιο τους είναι μονόδρομος και δυστυχώς θα βαφτεί με αίμα. Όπως θα δούμε μετά τον χωρισμό του με την Αργυρώ, ο Σταύρος θα πληρώσει την ίδια του τη ζωή. Ο νεαρός θα αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος όλους εκείνους που τον αγαπούσαν πραγματικά. Το πως θα βρεθεί νεκρός θα σας το αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close