Σασμός-Αστέρης-Τόλης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης, μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό. 

Και όπως έλεγε και ένα άσμα “τώρα αρχίζουν τα δύσκολααα”.

Ένα κομμάτι χαρτί στην τσέπη του Τόλη έχει τη δύναμη να καταστρέψει την ζωή ολόκληρου του χωριού. O κολλητός του Αστέρη, είναι έτοιμος να πει την αλήθεια που του εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας. Ο Τόλης βασανίζεται από τη στιγμή που διάβασε το γράμμα του Κώστα το οποίο αναφέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη.

Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Ήδη το κοινό είδε την απελπισμένη του προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι εκείνη ήταν η ημέρα του γάμου έκανε ένα βήμα πίσω και ανέβαλε αυτό που τόσο πολύ θέλει να βγάλει από μέσα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Αιμιλία γνωρίζοντας πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με την δολοφονία του Κώστα αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκιση του προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία.

Βρίσκεται σε ουδέτερο περιβάλλον για να μην κινδυνεύσει. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV 24 ο Τόλης δεν θα αργήσει να βρεθεί εκτός φυλακών. Μόνο ο ίδιος όμως θα γνωρίζει το βάρος που κουβαλάει στην τσέπη του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Το γράμμα που του άφησε ο Κώστας. Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια. Ο φίλος του Αστέρη δεν θα παραλείψει να βρεθεί στην Άνω Ποριά, για να δει τον κολλητό του φίλο μετά από καιρό. Εννοείται πως θα τον καλοδεχτεί παρά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στην προσωπική του ζωή καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει ισχυρό δέσιμο.

Φυσικά αυτό έγινε όσο βρισκόταν στη φυλακή. Μία φιλία που δοκιμάστηκε αλλά άντεξε στο χρόνο παρόλο που οι συνθήκες μεταξύ τους ήταν πάντα αντίξοες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα απλά να σε δω. Ήθελα και να συζητήσουμε κάτι που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα.” θα πει στον πρώην συγκάτοικό του σε μία από τις συναντήσεις τους και ο Αστέρης θα αναρωτηθεί τι απασχολεί τον φίλο του.

Σίγουρα όμως δεν θα πήγαινε ο νους του στο μεγάλο του μυστικό. Ενώ και ο Τόλης απ’ την πλευρά του δεν θα μπορεί να αποκαλύψει αυτό που τον απασχολεί. Ούτε φυσικά η Στέλλα θα είναι σε θέση να του αποσπάσει κάποιες πληροφορίες όταν τον καλεί στο γραφείο της για να μιλήσουν για τη δολοφονία του Κώστα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Και σε αυτή την περίπτωση ο Τόλης δε θα ξέρει αν πρέπει να μιλήσει, ακόμα περισσότερο αν πρέπει να εμπιστευτεί τα λόγια του Κώστα που παραμένουν τυπωμένα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού. “Σε κάλεσα εδώ” του λέει, “γιατί είμαι σίγουρη πως ο Κώστας κάτι έκρυβε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Καιρό πριν το θάνατο του είχε ζητήσει από την Άσπα να της μιλήσει για κάτι εμπιστευτικά, όπως αναφέρει και ο δικηγόρος του. Όμως εκείνη δεν πήγε ποτέ. Αν ξέρεις λοιπόν κάτι, καλύτερα να μιλήσεις τώρα” του λέει αλλά και πάλι ο άντρας απέναντι της δεν θα ανοίξει το στόμα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Αστέρης-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Την αποκάλυψη θα την κάνει πολύ καιρό αργότερα στον Αστέρη ο οποίος και θα κλονιστεί βαθιά. Πιο συγκεκριμένα λέγεται πως η αλήθεια για το φόνο του Στεφανή θα οπλίσει το χέρι του μικρού της Καλλιόπης εναντίον του μεγαλύτερου που τόσο καιρό δεν είχε φανερώσει τίποτα σε εκείνον και αυτή θα είναι η αρχή του τέλους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close