Παγιδευμένοι-Υβόννη-Στέλιος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στέλιος σώζει την Υβόννη.

Βρε τον Στέλιο…..

Ο Αλέκος αποφασίζει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της με πλάγιο τρόπο και ο Στέλιος πέφτει στην παγίδα. Ο Αλέκος ζητάει από τον Σταύρο να καλέσει ξανά για κατάθεση την Υβόννη καθώς υπάρχουν κενά για το που ήταν το βράδυ της δολοφονίας του Άγγελου.

Εκείνος το κάνει αλλά η γυναίκα διατηρεί το δικαίωμα της να μη μιλήσει. “Αυτό σε καθιστά ύποπτη” της λέει ο Αλέκος ο οποίος αργότερα βρίσκεται στο αυτοκίνητο μαζί με τον οδηγό του, τον Στέλιο και εραστή της γυναίκας του. Ο Αλέκος κάνεις στα ψέματα πως σηκώνει το τηλέφωνο και πως μιλάει με τον εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Πώς; ΝΑ προφυλακιστεί; Κινδυνεύει με φυλάκιση 10 χρονών η γυναίκα μου; Μόλις έχασε τον γιο της, είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα” τον ακούει ο Στέλιος να λέει. Ο Στέλιος πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο προκειμένου να συζητήσουν.

Άκουσα χωρίς να το θέλω όσα είπατε για την κυρία Υβόννη. Τί να κάνω για να την σώσω;” τον ρωτάει. “Ο εισαγγελέας ζητά 10 χρόνια φυλακή. Είναι άσχημη η κατάσταση και εκείνη δε μιλάει” του απαντάει εκείνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά αντιμέτωποι

Τότε ο Στέλιος αναφέρει αποφασισμένος “μπορώ να πάρω εγώ το φταίξιμο. Να πω ότι εγώ τα έκανα όλα, πως εγώ βοήθησα τον Άγγελο να αποδράσει“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Υβόννη-Στέλιος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Τόσο πολύ λοιπόν την αγαπάς;” τον ρωτάει ο Αλέκος και εκείνος γνέφει το κεφάλι του. Πράγματι ο Στέλιος βρίσκεται στη φυλακή και η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένα στην Κλειώ για να τον βοηθήσει. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close