Έρωτας Φυγάς: Στα χέρια Μάρκος και  Ιάσωνας

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού βρέθηκε το όπλο που δολοφονήθηκε ο Φίλιππος,

Εξελίξεις……

Κορυφώνεται η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο και στο Ιάσωνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Έρωτας Φυγάς”.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “Τηλέραμα”, οι δύο αντίζηλοι πρόκειται να πιαστούν στα χέρια μπροστά σε όλους, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τεράστια αναστάτωση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Έρωτας Φυγάς: Στα χέρια Μάρκος και Ιάσωνας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Φίλιππος βρίσκεται, κάτι που αναστατώνει τον Κοντογιάννη, ενώ κάνει τη Μαργέτα να συνειδητοποιήσει ότι άδικα πλήρωσε την Ελπίδα να αλλάξει την κατάθεσή της… Με μια αφορμή, ξυπνούν στην Άννα μνήμες του βιασμού της, ταράζοντάς την, ενώ η ζήλια του Νικόλα τη φέρνει στα όριά της. Στρατής και Γεωργία σκέφτονται να πάνε μετανάστες στην Αμερική.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ένας χωρισμός που θα πονέσει

Έρωτας Φυγάς: Στα χέρια Μάρκος και Ιάσωνας

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα για να μείνει η Αντιγόνη

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας συναντιούνται στον δρόμο και καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Ανάμεσα στον κόσμο που έχει μαζευτεί γύρω τους βρίσκεται και η θεία Νότα, η οποία ακούει ένα σχόλιο του Ιάσονα προς τον Μάρκο: “Μακάρι το μίσος σου για μένα να πήγαζε μόνο από τον Φίλιππο…”.

Δείτε ακόμα: Σασμός: H Καλλιόπη και ο Παύλος δεν κάνουν βήμα πίσω

Έρωτας Φυγάς: Στα χέρια Μάρκος και Ιάσωνας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Αυτό δεν της αρέσει καθόλου, αφού στο μεταξύ έχει μάθει για τη σχέση που είχαν παλιά η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο… Φυσικά δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Φροντίζει να ενημερώσει την ανιψιά της για την επεισοδιακή συνάντηση που είχε ο σύζυγός της με τον Ιάσονα. “Δεν σου τα είπα όλα αυτά για να στενοχωρηθείς, αλλά για να προσέχεις…” της λέει, βλέποντάς την προβληματισμένη..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close