Φως στο Τούνελ : Ακόμη μια μυστηριώδης εξαφάνιση –  Χάθηκε μετά από επίσκεψη σε φίλο του

Φως στο Τούνελ : Θρίλερ η εξαφάνιση του Κώστα Μπιμπίκο 53 χρόνων, που εργαζόταν στο δήμο Νέας Μάκρης, αγνοείται από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου από την ευρύτερη περιοχή. Χάθηκε μετά απο επίσκεψη σε φίλο του. 

Επισκέφθηκε έναν φίλο του στην περιοχή Ζούμπερι, τον είδαν μετά σε άσχημη κατάσταση και εξαφανίστηκε.

Ο Κώστας Μπιμπίκος 53 χρόνων, που εργαζόταν στο δήμο Νέας Μάκρης, αγνοείται από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου από την ευρύτερη περιοχή.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Η μαρτυρία βόμβα για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε τυχαία σ’ ένα πεζούλι στο Μάτι. Η κοπέλα που το βρήκε, είδε κάποια τηλέφωνα συγγενών αποθηκευμένα στη συσκευή και τους ειδοποίησε.

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε η ξαδέλφη του, Ελένη Κυπραίου, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όσους τον έχουν δει, να ενημερώσουν πριν να είναι αργά.

«Ο Κώστας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στην περιοχή που χάθηκε υπάρχουν πολλά ρεύματα. Αυτό που ζητάμε, είναι να γίνει μία οργανωμένη έρευνα μήπως παγιδεύτηκε κάπου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μία μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, οδήγησε τις έρευνες σ’ ένα εγκαταλειμμένο οίκημα στην περιοχή Βουτζά κοντά στη Λ. Μαραθώνος. Αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο, χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Οι τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

Ο αγνοούμενος που ζούσε μόνος του στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, έχει ύψος 1.68, μακριά μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Πιθανόν την ημέρα που χάθηκε να φορούσε πορτοκαλί μπουφάν.

Με πληροφορίες απο το anikolouli.gr

 

Close