Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική & Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μετά το ατύχημα σκοτώνονται Βασιλική και  Φίλιππος στο καυγά 

Το σώσε έχει να γίνει πάλι. Ελά μή φοβάστε καλεεεεεεεε Δαιμόνια Βάνα είναι αυτή!!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα 5 νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Η μοίρα επιφυλάσσει ακόμα μία δοκιμασία στο Φίλιππο και στη Βασιλική. σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, όλα αρχίζουν όταν ο Φίλιππος πάει βόλτα την κόρη του για να αφήσει την αγαπημένη του να ξεκουραστεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Κι ενώ ο νεαρός έχει το μωρό στο παιδικό μάρσιπο και κρατάει με το ένα του χέρι το καρότσι μία απρόσεκτη στιγμή είναι αρκετή για να συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει “το σώσε” στα επόμενα επεισόδια

Λίγα λεπτά μετά ο Φίλιππος και το μωρό μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί ενημερώνουν σχετικά τη Βασιλική και τη Χάιδω οι οποίες παθαίνουν σοκ. Έκτοτε οι δυο τους περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη

Λίγες ώρες μετά ο Φίλιππος διαφεύγει τον κίνδυνο αλλά το μωρό παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Στο μεταξύ στην κλινική πηγαίνει και η Αρετή με το Στέφανο οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της Βασιλικής η οποία τους διώχνει και ο Στέφανος κάνει παράπονα στο Στάθη για αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική & Φίλιππος

Ο τελευταίος παίρνει και πάλι το μέρος της κόρης του και πλέον το χάσμα που τον χωρίζει από τον γιο του γίνεται ακόμα πιο μεγάλο. Αργότερα ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Αυτή η επίσκεψη την βάζεις σε σκέψεις καθώς συνειδητοποιεί πώς είναι συνυπεύθυνος είναι και ο Φίλιππος που όφειλε να κοιτάξεις πιο προσεκτικά προτού διασχίσει το δρόμο.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Στη συνέχεια λοιπόν η κοπέλα λέει όλη την αλήθεια στο Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού με εκείνον να καταρρακώνεται μαθαίνοντας πως χαροπαλεύει. Έκτοτε ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του και υποστηρίζει ότι αν πάθει κάτι δεν πρόκειται να το αντέξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται σούσουρο στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική & Φίλιππος

Μόνο που η Βασιλική παραμένει ψυχρή απέναντί του λέγοντάς του ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο σε εκείνη. Οι ώρες περνούν και η δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού κλονίζει τους πάντες με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Οι τύψεις του τελευταίου για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει στην συνέχεια ότι δεν είναι υπεύθυνος για το ατύχημα και αρχίζει σιγά-σιγά επιτέλους να μαλακώνει απέναντί του.

Ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά για το ζευγάρι που με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο, με τους γιατρούς όμως να συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close