Η Γη της Ελιάς-παράνομη-υιοθεσία-συνδέει-την-Μαρία-και-την-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού μία παράνομη υιοθεσία συνδέει Μαρία και Αντιγόνη. 

Αντιγόνη χρωστάς μεγάλη χάρη στην Μαρία… Καλά έκανα και τη συμπαθούσα

Το μυστικό της Αντιγόνης έρχεται στο φως όταν το ανακαλύπτει ο Μάνος μέσω του ντετέκτιβ που έχει προσλάβει και δεν είναι άλλο από το ότι η Αντιγόνη έχει παιδί. Η είδηση θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Αλλά τι είναι αυτό που συνδέει τη Μαρία και που δεν πρέπει να μαθευτεί με τίποτα;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω

Σύμφωνα με το TV Σίριαλ, όταν η Αντιγόνη ήταν στον τέταρτο έτος της Ιατρικής έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η κοπέλα η οποία ήταν πάμπτωχη και μόνη μετά το θάνατο της μητέρας και της γιαγιάς της δεν είχε κανέναν άλλον στη ζωή εκτός από τη Μαρία.

Η Γη της Ελιάς-παράνομη-υιοθεσία-συνδέει-την-Μαρία-και-την-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες

Η Μαρία γνώριζε την οικογένεια μετά την αποφυλάκιση της και τη βοηθούσε οικονομικά καθώς είχε συγκινηθεί από την κατάσταση στην οποία βίωναν.

Η Αντιγόνη την έβλεπε σαν δεύτερη μητέρα της. Όταν λοιπόν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος από μία περιστασιακή σχέση που είχε και ήταν πολύ αργά για να διακόψει την κύηση καθώς ήδη είχε φτάσει στον τέταρτο μήνα.

Η ίδια ούτε που το σκεφτόταν να έχει ένα παιδί αφού το μόνο της μέλημα ήταν να σπουδάσει και να γίνει κάτι σημαντικό στη ζωή της. Η Αντιγόνη ήταν μία πολύ φιλόδοξη κοπέλα που η φτώχεια την είχε σκληρύνει πολύ. Έτσι ούτε το μωρό μπορούσε να ρίξει πλέον ούτε να το μεγαλώσει.

Η Γη της Ελιάς-παράνομη-υιοθεσία-συνδέει-την-Μαρία-και-την-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα καταφέρει η Μαρίνα να ξεπεράσει τους φόβους της;

Η μόνη που ήταν δίπλα της σε όλο αυτό ήταν η Μαρία η οποία αποφάσισε να τη βοηθήσει. Η Μαρία ήξερε ότι η δικηγόρος της ήταν μία γυναίκα που ήθελε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο ένα παιδί μιας και η ίδια με τον άντρα της δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικό τους.

Έτσι έρχεται σε επαφή μαζί της και συμφωνούν να πάρουν το παιδί που θα γεννήσει η Αντιγόνη. Η κοπέλα γεννάει κανονικά ένα πανέμορφο κοριτσάκι το οποίο με τη μεσολάβηση της Μαρίας υιοθετεί παράνομα η δικηγόρος της. Τώρα το κοριτσάκι της Αντιγόνης είναι έξι ετών και η μόνη που τη βλέπει είναι η Μαρία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την παρατάνε όλοι μόνη της την Αρετή και αρχίζει και το χάνει

Μάλιστα η Αντιγόνη αρνείται να τη δει διότι φοβάται μήπως αρχίσει να έχει αισθήματα κάτι που δεν θέλει να συμβεί καθώς φοβάται ότι μπορεί να χαλάσει τη ζωή της και τις φιλοδοξίες της. Ωστόσο ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ καθώς κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη ζωή της Αντιγόνης.

Η Γη της Ελιάς-παράνομη-υιοθεσία-συνδέει-την-Μαρία-και-την-Αντιγόνη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close