Σασμός: Νικηφόρος και Μανώλης πιάνονται στα χέρια

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος πλακώνει τον Μανώλη.

Μανωλάκη βλέπω να σε κάνει του αλατιού ο Νικηφόρος…

Στα χέρια αναμένεται να πιαστούν οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος διαλύουν ξαφνικά την φιλία τους, γεγονός που θα προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα παντρεύεται το Λευτέρη

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Μανόλης δε μπορεί να κοιτάξει τους Σταματάκηδες στα μάτια. Τους θεωρεί φονιάδες και τρέμει στην ιδέα πως το κακό δε θα σταματήσει να σκορπίζεται από τα χέρια τους…

Σασμός: Ο Νικηφόρος θέλει να σκοτώσει τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες

Έτσι, σταδιακά απομακρύνεται και δε στηρίζει τον κολλητό του. Όταν ο Μαθιός και η Καλλιόπη φυλακίζονται, ο Μανόλης κλείνει κάθε πόρτα στην συγκεκριμένη οικογένεια. Όπως και όλο το χωριό.

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Δείτε ακόμη Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Ο Νικηφόρος ζητά στήριξη από τον κολλητό του, όμως ο Μανόλης δεν είναι πουθενά. Αυτό θα φέρει τεράστια ρήξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, με αποτέλεσμα η φιλία χρόνων να διαλύεται οριστικά…

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο περιοδικό TV24 για τον ρόλο του, καθώς και για τις εξελίξεις που έρχονται στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Σχετικά με την φιλία του Νικηφόρου με τον Μανόλη, επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα διεκδικήσει ο Αστέρης το παιδί

«Θα υπάρξει αμηχανία μετά το φονικό του Άγγελου, η αστυνομία θα στραφεί κατά της οικογένειας του Νικηφόρου κι εκείνος θα δει ποιος πραγματικά μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του και ποιος όχι, γιατί έχει τους λόγους του, όπως ο Μανόλης. Άρα, θα υπάρξει μια ρήξη ξανά στη σχέση τους».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close