Heridas: Η Μανουέλα αποφυλακίζεται και η Άλμπα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Heridas: Η Μανουέλα αποφυλακίζεται και η Άλμπα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στη συνέχεια των επεισοδίων της σειράς «Heridas» θα δούμε τη Μανουέλα να αποφυλακίζεται και να έρχεται ενώπιον μίας αλήθειας που τη σοκάρει.

Heridas: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τη Μανουέλα να βγαίνει από τη φυλακή και να προχωρά σε μία πολύ παρακινδυνευμένη κίνηση, η οποία προκαλεί την αντίδραση της Γιολάντα. Η Άλμπα από την άλλη, προχωρά σε μία αλήθεια που σοκάρει τις δύο γυναίκες και ανατρέπει τα δεδομένα.

Η Μανουέλα βγαίνει από τη φυλακή, όμως η ελευθερία δεν της χαρίζει την ηρεμία που ονειρευόταν. Το μόνο που σκέφτεται είναι η Άλμπα και ο φόβος πως η απόσταση θα σβήσει όσα τις ένωσαν. Αυτή η αγωνία την οδηγεί σε μια απόφαση που μπορεί να της κοστίσει ακριβά.

Η νέα σύγκρουση που αλλάζει τα δεδομένα

Αδυνατώντας να μείνει μακριά από το παιδί, η Μανουέλα παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους και εμφανίζεται στο σχολείο της Άλμπα. Η κίνησή της προκαλεί αμέσως αναστάτωση. Ο Λούτσο και η Γιολάντα αντιδρούν έντονα, πεπεισμένοι ότι η παρουσία της απειλεί την προσπάθειά τους να ξαναχτίσουν τη σχέση με το κορίτσι μετά την επιστροφή του στο σπίτι.

Heridas: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/07 έως 29/07

Η Γιολάντα δεν κρύβει την πικρία της, αφού δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι η κόρη της δημιούργησε έναν τόσο ισχυρό δεσμό με μια άλλη γυναίκα. Θεωρεί πως ως βιολογική μητέρα έχει κάθε δικαίωμα να πάρει ξανά τη θέση που της ανήκει.

Δείτε ακόμηΚρίνο και Αγκάθι: Η δολοφονία στο πρώτο επεισόδιο θα φέρει τις δύο οικογένειες στα άκρα

Η Άλμπα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να διαλέξει ανάμεσα στις δύο γυναίκες που θεωρεί οικογένειά της, αφού και οι δύο έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Η αλήθεια που αλλάζει τις ισορροπίες

Η εξομολόγηση της Άλμπα αιφνιδιάζει τους πάντες. Το μικρό κορίτσι εξηγεί πως αγαπά τόσο τη Γιολάντα όσο και τη Μανουέλα και δεν αποδέχεται το δίλημμα που της επιβάλλουν οι μεγάλοι. Για εκείνη δεν υπάρχουν στρατόπεδα ούτε νικητές. Υπάρχουν δύο πρόσωπα που της στάθηκαν με διαφορετικό τρόπο και τα αναγνωρίζει εξίσου ως μητέρες στη ζωή της.

Heridas: Η απόλυτη ανατροπή- Η Μανουέλα καταλήγει στη φυλακή

Η στάση της Άλμπα αναγκάζει τη Γιολάντα να δει την πραγματικότητα χωρίς αυταπάτες. Αν θέλει να χτίσει μια ουσιαστική σχέση με την κόρη της, θα χρειαστεί να αποδεχτεί ότι η Μανουέλα δεν μπορεί να διαγραφεί από τη ζωή του παιδιού. Αυτό το δύσκολο βήμα ίσως αποδειχθεί η μοναδική διαδρομή προς μια εύθραυστη ισορροπία, έστω κι αν κανείς δεν βγαίνει πραγματικά αλώβητος.

Viral άρθρα