Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς έρχεται συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο .

Η Αντιγόνη και ο Μάνος θα έρθουν πάρα πολύ κοντά στην γη της ελιάς, πραγματοποιώντας μία περίεργη συμμαχία. Ο Ισίδωρος θα νιώσει τεράστια χαρά με τη συμφιλίωση που θα δείξουν τα παιδιά του, χωρίς να γνωρίζει σε τί κίνδυνο μπαίνει…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Η -Γη -της- Ελιάς-Αντιγόνη- Μάνος--

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία περιμένει παιδί

Πατέρας και κόρη έρχονται όλο και πιο κοντά, στα επόμενα επεισόδια. Ο Ισίδωρος θα της ζητήσει να συγκατοικήσουν, με την Αντιγόνη να πηγαίνει κάποια πράγματα στο σπίτι του. Ο Μάνος, αν και στην αρχή θα αντιδράσει, στη συνέχεια θα δεχτεί την αδελφή του.

Μικρά μικρά βήματα θα ενώσουν τα δύο αδέλφια. Ο Μάνος θα κάνει πίσω τον θυμό του, αγκαλιάζοντας την Αντιγόνη σαν μέλος της οικογένειας. Λίγο αργότερα, θα μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι του Ισίδωρου, με την οικογένεια να είναι δεμένη.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Η -Γη- της- Ελιάς - Ισίδωρος

Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Τα προβλήματα δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Η Αντιγόνη θα φτάσει στα όριά της με τον πατέρα της σύμφωνα με το youfly.com , συνειδητοποιώντας πως η συγκατοίκηση αυτή μόνο σε καλό δε βγήκε. Ο Μάνος, παραδόξως, θα την υποστηρίξει, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή!

Μήπως ο Μάνος πλησιάζει την Αντιγόνη, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία ύπουλη συμμαχία μαζί της, στην γη της ελιάς; Μήπως η δύναμη του Ισίδωρου φτάνει στο τέλος της; Τα παιδιά του ενώνονται εναντίον του και οι συγκρούσεις ξεκινούν στους Βρεττάκους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close