Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης .

Έλεος με αυτόν τον Δημήτρη επιτέλους .Μέσα στην μπαγαποντιά είναι αυτό το παιδί. Για να δούμε τι άλλο θα κάνει επιτέλους;;;

Ο Δημήτρης θα βάλει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης να ξεκινά σύντομα για την ηρωίδα μας, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα έρθουν αντιμέτωποι, με την σχέση αυτή να φτάνει στο οριστικό τέλος της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Ο Ισίδωρος, θέλοντας να κάνει ένα βήμα πιο κοντά με την κόρη του, αποφασίζει να της γράψει το 50% της περιουσίας των Βρεττάκων. Μάλιστα, της αναφέρει πως για οτιδήποτε εκείνη χρειαστεί, θα είναι πάντοτε στο πλευρό της, στηρίζοντάς την οικονομικά και όχι μόνο.

Το 50% είναι ένα τεράστιο ποσό. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο Δημήτρης, ο οποίος αναλαμβάνει δράση! Θέλει να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την ιστορία, καθώς η Αθηνά του έχει κλείσει την πόρτα πίσω της…

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αρετή;

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Το σατανικό του σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Δημήτρης θέλει να πάρει στα χέρια του την περιουσία της Αντιγόνης, χωρίς να γίνει αντιληπτός στην γη της ελιάς. Μόνο που η Αντιγόνη θα μάθει πως ο αγαπημένος της τής λέει ψέματα και ο μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Οι βρωμοδουλειές του Δημήτρη έχουν έρθει στο φως σύμφωνα με το youfly.com και η Αντιγόνη δε δέχεται λέξη από όσα της λέει για να την πείσει! Παλεύει να προστατεύσει την περιουσία που της χάρισε ο πατέρας της, τρέχοντας να τον ενημερώσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν οι κινήσεις του σε όλη την οικογένεια. Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος απέναντί του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close