Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αρετή;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται νέος έρωτας για την Αρετή; 

Ε αν το δούμε και αυτό παιδιά τι άλλο πια να περιμένουμε. Μακάρι να ερωτευτεί και αυτή η Αρετούλα να ηρεμήσει και λίγο επιτέλους. Άντε βρε με τις ευχές μας .

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται στην γη της ελιάς, εάν ο νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα, όχι μόνο στον Στάθη, αλλά και στην Αρετή! Πράγματι, η ηρωίδα αυτή έχει περάσει πάρα πολλά, στην προσπάθειά της να κρατήσει τον γάμο αυτόν ζωντανό.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Η Γη της Ελιάς-Αρετή - Στάθης

Ο Στάθης, παρόλο που επέστρεψε στο σπιτικό τους, έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει άμεσα σε διαζύγιο, δίνοντας περιθώριο ως το καλοκαίρι. Η Αρετή είναι προετοιμασμένη για την μεγάλη αυτή καταστροφή, παρόλο που δε το δείχνει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Όπως γνωρίζουμε ως τώρα, ο Στάθης θα βρει τον έρωτα στα μάτια της Εύας, μίας νέας ηρωίδας που έρχεται στη Μάνη, για να σκορπίσει τον πανικό. Η Αρετή δε θα δεχτεί εύκολα τη νέα αυτή σχέση στη ζωή του συζύγου της. Το ερώτημα είναι: Θα απομακρύνει τον Στάθη από την αγκαλιά της ή θα προσπαθήσει να τον ξεχάσει οριστικά;

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αρετή;

 

 

Δε θα αργήσει η μέρα που η Αρετή θα αλλάξει… Με τον καιρό θα αγκαλιάσει ξανά το παιδί της και το εγγόνι της σύμφωνα με το youfly.com , ενώ δεν αποκλείεται να δώσει και την ευχή της στον πρώην σύζυγό της, αποχαιρετώντας τον!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιας: Ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της Βασιλικής

Ο Liam Ireland, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Στέφανο στην γη της ελιάς, μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο TV24 για τον χαρακτήρα του, αλλά και για το εάν ο νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα στην μητέρα του, την Αρετή. Στην ερώτηση αυτή, ο ίδιος απάντησε “Μακάρι! Άντε να δούμε!”.

Η- Γη -της -Ελιάς-Αρετή -Στάθης -

Η Βάνα Δημητρίου επιφυλάσσει τρομερές εκπλήξεις για τη συνέχεια της σειράς. Δεν είναι καθόλου απίθανο, προς το τέλος, να δούμε την Αρετή δίπλα σε έναν άνθρωπο που θα την αγαπήσει και θα την αλλάξει ολοκληρωτικά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close