Η Γη της Ελιάς: Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο  Στέφανος ξεσπά –   Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη.

Χυμα και τσουβαλάτα τα λέει ο Στέφανος… Στάθη μου δεν σε ξεπλένει τίποτα…

Ο Στέφανος Καπερνάρος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κόντρα ανάμεσα σε Στέφανο και Εύα

Ο αγαπημένος μας ήρωας όσο περνά ο καιρός νιώθει ολοένα και μεγαλύτερη απογοήτευση από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η σχέση των γονιών του. Όταν θα φτάσουν στα αυτιά του Στέφανου τα νέα για τη σχέση του πατέρα του με την Εύα θα γίνει έξαλλος.

Ο Στέφανος βράζει από θυμό για τον πατέρα του στη Γη της Ελιάς

Ο νεαρός Καπερνάρος πληροφορείται από την Ελένη ότι ο πατέρας του τριγυρνάει στην Αρεόπολη με μια πολύ μικρότερη σε ηλικία κοπέλα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία ξεσκεπάζει την Κατερίνα

«Στέφανε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ άλλο να το κρύβω ειδικά σε σένα» του λέει η Ελένη και συνεχίζει: «Ο πατέρας σου έχει έρθει στη ταβέρνα με μια κοπέλα και όπως κατάλαβα η σχέση που έχει μαζί της είναι κάτι παραπάνω από φιλική».

Ο Στέφανος προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος όση ώρα του μιλάει η Ελένη αλλά από μέσα του βράζει. Μόλις θα βρεθεί απέναντι από πατέρα του θα του πει: «Ντρέπομαι για την κατάντια σου. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη».

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει το Νικήτα δολοφονημένο

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Στάθης δείχνει προς στιγμήν να ξαφνιάζεται από τη στάση του γιου του αλλά θα προτιμήσει να μη του δώσει καμία απάντηση για να μη ρίξει περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close