Η Γη της Ελιάς : Καταλήγουν μαζί Δημήτρης και Αθηνα ;

H γη της ελιάς : Η Αθηνά δέχεται την έντονη πολιορκία του Δημήτρη. Άραγε θα είναι ξανά μαζί ή η Αθηνά έχει δέθεί τόσο με τον Ιάκωβο που δεν θέλει καμία επαφή; 

Η Γη της Ελιάς : Καταλήγουν μαζί Δημήτρης και Αθηνα ;

Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, η σχέση του με την Αντιγόνη ήταν περιστασιακή. Δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως δεν ήταν και ερωτευμένος με την Άννα. Καμία γυναίκα δεν κατάφερε να τον κάνει να δεθεί.

Όλοι πιστεύουν πως ο ίδιος πολιορκεί την Αθηνά, με δόλο. Φοβάται πολύ πως θα μείνει μόνος του, πως δε θα καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μερίδιο της περιουσίας των Βρεττάκων που επιθυμεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Τελευταία, παρατηρούμε τον Δημήτρη να αλλάζει. Στρέφεται στην Αθηνά, της ζητάει μία ευκαιρία. Εκείνη είναι κάθετη. Άλλωστε, έρχεται σταδιακά όλο και πιο κοντά με τον Ιάκωβο… Τί προβλέπει η συνέχεια για τους δύο πρωταγωνιστές;

Ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος

Η Γη της Ελιάς : Καταλήγουν μαζί Δημήτρης και Αθηνα ;

Ο Σπύρος Νικολαΐδης δήλωσε σε συνέντευξή στην εκπομπή “Ελένη” πως -πράγματι- ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος με την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Το πάθος αυτό και η έλξη δεν έχουν χαθεί για τον πρωταγωνιστή.

Την Αθηνά πρώτα την ερωτεύτηκε και μετά μπήκε στη μέση το χρήμα και η θέληση να τα αποκτήσει όλα. Η σχέση αυτή γκρεμίστηκε, όταν ο Δημήτρης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Η Γη της Ελιάς : Καταλήγουν μαζί Δημήτρης και Αθηνα ;

Τώρα, την πολιορκεί ξανά. Η ίδια δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Αντιθέτως, δένεται όλο και περισσότερο με τον Ιάκωβο, ο οποίος της παρέχει την ασφάλεια που έχει πραγματικά ανάγκη στη ζωή της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Ο Δημήτρης, όμως, δεν τα παρατάει. Θα συνεχίσει να επιμένει σύμφωνα με το youfly.com για την Αθηνά, με την ηρωίδα μας να δείχνει σκεπτική. Μήπως, τελικά, η μοίρα την θέλει στο πλευρό αυτού του νεαρού; Θα αλλάξει ο Δημήτρης ή θα μπει ξανά το χρήμα στη μέση;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close