Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθήνα κάνουν έρωτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ιάκωβος και Αθήνα κάνουν έρωτα.

Αυτό και αν είναι νέο καλέ … Έρχεται μια βραδιά αξέχαστηηηη

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν όταν λάβει την αγωγή διαζυγίου και να συνειδητοποιήσει πως η Αρετή τα θέλει όλα: Δεν το πιστεύω. Με πετάει στον δρόμο!

Μπράβο Αρετή, και δεν σου το χα, μονολογεί πικραμένος. Την ίδια ώρα η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία τελικά θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια πλέον καταλήγει να νιώθει θυμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθήνα κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Στο μεταξύ η Μυρτάλη μην αντέχοντας να έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο εφιάλτη, βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει. Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος και για μία ακόμα φορά παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά. Όσο όμως κι αν το προσπαθεί, τα αισθήματα του γι’ αυτή είναι πιο δυνατά από τη λογική του.

Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθήνα κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει και για την Αθήνα. Έτσι το… μοιραίο ανάμεσά τους δεν θα αργήσει να συμβεί! Τι θα γίνει μετά απο αυτή τη καυτή βραδιά; Θα γίνουν και επησιμό ζευγάρι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

 

Close