Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε την Αρετή να αποκληρώνει τη Βασιλική.

Όλα δικά μου είναι και δεν έχει να δει από μένα τίποτα. Την αποκληρώνω τώρα ….Mα τι καρδιά είναι αυτή;;; Έλεος Αρετούλα μου το παρατραβάς νομίζω…

Η Αρετή στην κυριολεξία βρίσκεται σε παράκρουση. Παρακολουθεί τον Στάθη και βάζει σκοπό της ζωής της να καταστρέψει όχι μόνο αυτόν, αλλά και όλους όσοι είναι δίπλα του, ακόμα και την ίδια της την κόρη.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Η Αρετή και ο Στέφανος, σε μία ακόμα συμμαχία, αρχίζουν τις ενέργειες για να πετάξουν τον Στάθη έξω από τη ζωή τους και την περιουσία τους. Έτσι πηγαίνουν σε δικηγόρο και με τις συμβουλές του σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Την ίδια στιγμή η Βασιλική μιλά με τον Στάθη: Η μάνα σου έχει βάλει σκοπό να με αφανίσει. Θέλει τα πάντα, θέλει να με δει να σέρνομαι, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ας τα πάρει όλα, παρότι όλα αυτά τα χρόνια με τη δικιά μου δουλειά μεγάλωσα την παρουσία της, της λέει.

Η κοπέλα συμπονάει τον πατέρα της και μάλιστα πάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση, του λέει: Μπαμπά, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Θέλω να υπολογίζεις μένα. Θα σταθώ στο πλευρό σου τόσο στις επιλογές σου για την Εύα, όσο και σε ότι αφορά το διαζύγιο με τη μαμά. Είμαι μαζί σου, έχεις δίκιο σε όλα, τον ενθαρρύνει και ο Στάθης σε συγκινείται με τη στάση της κόρης του.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Ωστόσο την ίδια ώρα ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Στο μεταξύ ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνει: Στάθη, εγώ λέω να συνεχίσεις να μείνεις εδώ, μέχρι να δεις τι θέλεις πραγματικά. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις μετά.

Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει: Σιγά μην της δώσω και προίκα. Όλα δικά μου είναι και δεν έχει να δει από μένα τίποτα. Την αποκληρώνω τώρα, υποστηρίζει καθώς είναι σίγουρη ότι η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά. Λίγο αργότερα

ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής: Μου τα πήρε όλα. Ο,τι μου είχε κάνει δωρεά τα πήρε πίσω, του λέει. Ο Στάθης μόλις το ακούει γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση: Για μένα δεν με ενδιαφέρει, όμως με αυτό που έκανε, δεν πρόκειται να την αφήσω ήσυχη. Αφού θέλει πόλεμο, θα τον έχει, ισχυρίζεται στη Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μάνα του Ανέστη η Αναστασία

Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να το διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και δούλευε στα κτήματά όλη του τη ζωή, ενώ η Εύα βλέποντας τον σ’ αυτή την κατάσταση, τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close