Η Γη της Ελιάς: Το τελεσίγραφο του Στέφανου στον πατερά του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι συγκλονίστηκες καθώς θα δούμε το τελεσίγραφο του Στέφανου στον πατερά του.

Στεφανάκο μου νομίζω το έχεις τερματίσει παιδάκι μου .Τι σκληράδα είναι αυτή καλέ ;;;

Ο Στάθης ενημερώνει την Αρετή και τον Στέφανο πως συνάντησε τυχαία την Βασιλική στο δρόμο στην σειρά Η Γη της Ελιάς και μάνα και γιος αντιδρούν έντονα με αυτά που ακούνε. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, ο Στέφανος δίνει τελεσίγραφο στον πατέρα του λέγοντας του πως θα τον ξεγράψει αν συγχωρέσει την Βασιλική και αρχίσει τα πάρε δώσε μαζί της. Πως αντιδρά ο Στάθης;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ύπουλο σχέδιο του Ανέστη

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Στάθης

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στην Θεσσαλονίκη Εικόνες από τα γυρίσματα

Τι θα δούμε απόψε 1/3 στην Γη της Ελιάς;

Το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας προχωρά κι εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της.

Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανά στο ψυχιατρείο

Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

Σύμφωνα με το Youfly.com, τέλος η σχέση του Στάθη μαζί με τον Στέφανο και την Αρετή κρέμεται από μια κλωστή στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς του έχουν γυρίσει την πλάτη με αυτά που έμαθαν για την Βασιλική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close