Η-Γη-της-Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο μυστηριώδης άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο μυστηριώδης άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου.

Τι θα γίνει με αυτόν τον ψυχάκια επιτέλους;;

Ολοι  περιμένουμε  με αγωνία να δουμε το πρόσωπο εκείνου του άντρα που χρησιμοποιεί το κειμήλιο της οικογένειας Βρεττάκου  όταν πραγματοποιεί τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται σε στριπτιτζάδικο με την Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας και τι σχέση έχει με τους Βρεττάκους;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Πώς βρέθηκε το πέμπτο δαχτυλίδι στο χέρι του; Το πρόσωπο αυτού του άντρα θα αποκαλυφθεί ,όπως επίσης θα αποκαλυφθεί ότι ούτε ο Δημοσθένης ούτε και ο Κωσταντίνος έχουν ανάμειξη με το ερωτικό θανατηφόρο παιχνίδι του διαδικτύου. Ο άντρας  που έχει σχέση με αυτό το κύκλωμα….

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

Είναι ένας σκληρός μαφιόζος που στο παρελθόν είχε σχέση με το γιο του Ιάκωβου Βρεττάκου από τον οποίο έκλεψε το δαχτυλίδι λίγο πριν πεθάνει.

Ο λόγος που φοράει το κόσμημα όταν διαπράττει τα εγκλήματά του είναι επειδή το Αφεντικό του κλαμπ τον έχει διατάξει να το κάνει. Το Αφεντικό είναι ένας αδίστακτος άντρας, κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, που θα κάνει τα πάντα για να ανέλθει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close