Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές καθώς ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία.

Τι μας έκανες βρε Ιάκωβε…

Απρόσμενα γεγονότα φέρνουν την οικογένεια Βρεττάκου στο επίκεντρο των εξελίξεων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV μια μυστηριώδης γυναίκα επικοινωνεί με τον Λυκούργο  για το θάνατο του Ιάκωβου και του αναθέτει άνοιγμα της διαθήκης του.

Δραματικές είναι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega Η Γη της Ελιάς με την οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά όχι για την υπόθεση της Αθήνας η οποία κρίθηκε ένοχη για το φόνο του Δημήτρη Καπράλου αλλά για κάποια άλλα γεγονότα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια μυστηριώδης γυναίκα συναντάει τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μία δυσάρεστη είδηση. Τον ενημερώνει πως ο επιστήθιος φίλος του Ιάκωβος Βρεττάκος πέθανε.

Ακόμη ο Λυκούργος μαθαίνει πως ο Ιάκωβος δεν έφυγε από τη Μάνη για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, αλλά για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, και ήξερε πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Ο Λυκούργος στο άκουσμα τις ειδήσεις χάνει την γη κάτω απ’τα πόδια του και ξεσπάει σε κλάματα. Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ο φίλος του έδωσε σιωπηλά μια σκληρή μάχη και δεν είπε τίποτα και σε κανέναν για να μην τους στεναχωρήσει.

Στη συνέχεια η γυναίκα λέει στο Λυκούργο ότι πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει την είδηση στους Βρεττάκους αλλά και να κάνει παρουσία όλων των μελών το άνοιγμα της διαθήκης του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Σύντομα Λυκούργος καλεί τον Ισίδωρο και του ζητάει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια, καθώς θέλει να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό με εκείνο να παραξενεύεται.

Λίγη ώρα μετά ο πρώτος αποκαλύπτει στην οικογένεια Βρεττάκου πως ο Ιάκωβος πέθανε, ύστερα από μια σκληρή μάχη που έδωσε για την υγεία του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Όλοι είναι σοκαρισμένη και θρηνούν ειδικά Ιουλία και Μυρτάλη οι οποίες του είχαν αδυναμία. Επιπλέον ο Λυκούργος προχωρά στο άνοιγμα της διαθήκης του Ιάκωβου, ανακοινώνοντας πως το διαμέρισμα στην Ισπανία ανήκει πλέον στο Στέφανο Καπερνάρο, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τη δουλειά του με τον ίδιο μιστό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία όμως παίρνούν στην αγαπημένη του αδερφή την Ιουλία στην οποία έχει εμπιστοσύνη για το πως πρέπει να τα διοίκηση. έκτοτε ένα βαρύ πένθος σκεπάζει τους Βρεττάκος, ενώ οι ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν μία φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close