Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία-Θανάσης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασπασία, η Αρετή και η Αναστασία απαγάγουν τον Θανάση. 

Θανασάκη σε έτρωγε μου φαίνεται εε;

Η δράση του Θανάση φτάνει στο τέλος της μετά απ’ όσα είδε η Ασπασία και πήγε και τα είπε στην Αρετή. Η τελευταία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει όταν πια καταλαβαίνει ότι ο Θανάσης είναι απατεώνας και πουλούσε έρωτα σε όλες για να βγάλει χρήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θέλει να φάει την περιουσία της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Αποφάσισαν να τον εκδικηθούν όλες μαζί η Αρετή η Αναστασία και η Ασπασία παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά την θέλησή του με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που τους δάνεισε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Η Αναστασία φοβάται και κάνει πίσω ενώ η Αρετή με την Ασπασία πιο δυναμικές τελικά λυγίζουν τον Θανάση, TiVi Σίριαλ, ο όποιος αναγκάζεται να της επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close