Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο.

Τι κάνεις ρε Μυρτάλη;;;😡😡

Η σχέση του Ισίδωρου και της Μυρτάλης μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη έχει περάσει από διάφορα στάδια, μέχρι να βρουν την ισορροπία κι εκείνη να αποκτήσει όλα όσα θεωρείται ότι της ανήκουν.

Από τότε που συνέβη αυτό όμως η Μυρτάλη υιοθετεί σταδιακά μία πιο σκληρή στάση της θυμίζοντας σε όλους την αυταρχική συμπεριφορά του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η κοπέλα συνεχίζει να κρατάει ακόμα πιο προκλητική στάση στο ελαιοτριβείο.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της την προειδοποιούν ότι πρέπει να έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στους υπαλλήλους και στους εργάτες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, το αντίθετο, κάποια στιγμή μάλιστα η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Και απαιτεί να φύγει απ’ την εταιρεία ο Ισίδωρος Και να αναλάβει ίδια την διοίκηση της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αγοράζει νέο ελαιοτριβείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

Γεγονός φυσικά που πυροδοτεί μια σειρά σφοδρών συγκρούσεων ειδικά από τον Ισίδωρο, ο οποίος με τη συνδρομή του Μανού και της Μαργαρίτας εκβιάζεται. Η Μυρτάλη προκειμένου να τους αναγκάσει να υποχωρήσει και να αλλάξει γνώμη αλλά μάταια η Μυρτάλη δεν κάνει πίσω και είναι αποφασισμένη να διώξει το θείο της προκαλώντας την αναστάτωση όλων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close