Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Αυτός σκότωσε τον Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή και πώς αυτός σκότωσε τον Δημήτρη.

ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΈΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΑ

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που στάθηκε η αφορμή, για να ξεκινήσει το μαρτύριο όλων. Ένας πρωταγωνιστής που χάνει ξαφνικά τη ζωή του, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μυστηρίου. Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός, στην γη της ελιάς, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή της Αθηνάς, στα επόμενα επεισόδια.

Όπως είδαμε, η Αθηνά βγήκε από το σπίτι του τρέχοντας. Μπήκε μέσα στο αμάξι σοκαρισμένη και επέστρεψε στο σπίτι της, καλύπτοντας τις πληγές από τη μάχη που έδωσε. Ο Δημήτρης πήγε να την βιάσει, ξυπνώντας της κακές μνήμες από το παρελθόν.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός σκότωσε τον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται ο χειρότερος από όλους

Ο Κουράκος κρατά αυτή την υπόθεση μυστική. Στόχος του είναι να ανακαλύψει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από την φρικτή αυτή δολοφονία. Τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν πολύ σύντομα στην Αθηνά και ο εφιάλτης της θα ξεκινήσει…

Η Αθηνά θα συλληφθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Η ίδια θα ουρλιάζει πως δε το έκανε, πως δε τον σκότωσε! Η ηχογράφηση στο κινητό του Δημήτρη έχει σταματήσει στο σημείο που οι δυο τους τσακώνονται. Δεν ακούγεται το μετά, δεν ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης ζητάει κι άλλα χρήματα από την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δύο οι χωρισμοί που έρχονται και θα σοκάρουν

Τί συμβαίνει πραγματικά; Ποιος σκότωσε τον Δημήτρη και τί ήθελε να πετύχει με αυτό, στην γη της ελιάς; Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι η Αθηνά η δολοφόνος. Η ίδια δε θα μπορούσε ποτέ να αφαιρέσει ξανά τη ζωή ενός ανθρώπου…

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Αυτός σκότωσε τον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Ο Κωνσταντίνος ίσως να κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή δολοφονία. Με αφορμή την επίσκεψη και τον καυγά του με την Αθηνά, οι άντρες του Κωνσταντίνου βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στον Δημήτρη, ρίχνοντας πάνω της την ευθύνη…

Ή μήπως όχι; Σύμφωνα με το Youfly.com, η δεύτερη σεζόν πλησιάζει και οι τηλεθεατές αναμένεται να προβληματιστούν αρκετά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close